progeCAD

progeCAD er et stærkt tegneprogram

  modules/progeCAD/Ikon

 • progeCAD, er en AutoCAD® kompatibel 2D / 3D CAD-program, der fungerer med AutoCAD® DWG-filer fra AutoCAD 2.5 frem til AutoCAD® 2017! Den bedste løsning for AEC, MCAD og alle generiske CAD kutymer.
 • progeCAD er et unikt DWG CAD-program, der omfatter integreret 3D PDF Export!
 • progeCAD oprindelige format DWG sikrer en komplet kompatibilitet med AutoCAD® UDEN filkonvertering og uden at miste vigtige oplysninger. progeCAD kan eksportere tegningsfiler i både DWG og DXF tegningsfilformat.
 • progeCAD understøtter en grænseflade, komplet med “AutoCAD® – lignende” ikon og menu og “AutoCAD® – lignende” kommandoer.
 • progeCADprogeCAD Professional er et stærkt 2D og 3D designsoftware velegnet for CAD plantegning & konceptskitser. Den har et meget høj kompatibilitet med AutoCAD® og Direct Modellering i native .dwg. progeCAD er så meget mere end et alternativ! progeCAD tilbyder flere CAD funktioner end AutoCAD® LT til en konkurrencedygtig pris sammenlignet med AutoCAD®, ArchiCAD eller Microstation.
 • Nye licenser er omfattet 1 måneds gratis support.
 • Nye eftertragtede funktioner:
  progeCAD Cloud, Dynamic Input, Dynamic UCS, noteobjekter, Tegning Fields, PDF / A og mere …
 • Download fuld version af progeCAD som 30 dages prøveversion.
 • Hent gratis den fantastiske eBooks af Ralph Grabowski, som give vejledning i progeCAD tilpasninger .

Download “Inside progeCAD”Download “Tailoring progeCAD”

Altid opdateret med iCare

1 år abonnementsbaseret vedligeholdelse og support program er til rådighed. Denne iCare abonnement tilbyder en række fordele for at hjælpe kunderne med at få mest ud af deres progeCAD software. Skær ned opgraderinger omkostningerne og få mere værdi!

For et årligt gebyr, Icare kunder får nem adgang til følgende fordele:

 • Software: du får alle progeCAD opdateringer og nye versioner (f.eks Icare abonnenter vil modtage progeCAD 2017 uden beregning).
 • Support: teknisk bistand via internettet med den nye helpdesk service via billet, email, live chat og remote support.

Køb iCare sammen med din progeCAD licens og spar 18% på iCare pris.

PROGECAD har rigtig mange TEGNEfunktioner

DWG support

Støtte til DWG 2,5-2017 versioner

progeCAD Cloud

Nu kan du gemme og åbne tegninger på Cloud! progeCAD Cloud gør det nemt for dig at få adgang til dine tegninger, uanset hvor du er. Hvad mere er, det er en optimal måde at dele tegninger på med dit team og kunder. progeCAD Cloud støtter de store cloud-tjenester til fildeling og synkronisering ligesom DropBox, Google Drev og Microsoft One Drive. progeCAD konfigurationsindstillinger bliver gemt på Cloud og kan derefter let eksporteres til en anden pc.

Dynamisk Input

Dynamisk Input er en alternativ måde at indtaste kommandoer på via en kommandolinje-grænseflade på din Crosshair. Du kan indtaste data som længden af en linje eller radius af en cirkel med dynamisk visualisering af ændringer i forhold til musebevægelser. Når dynamisk indgang er aktiveret vil et værktøjsvink viser en dynamisk opdateret information ved siden af markøren. Når en kommando er i gang, kan du angive indstillinger og værdier i tooltip tekstfeltet. Du kan også konfigurere dynamisk input til at opfylde dine personlige eller virksomhedens standarder. Funktionen vil yderligere øge din produktivitet ved at gøre udarbejdelsen og redigering processer endnu mere effektiv.

Dynamisk UCS

De tidligere progeCAD versioner har hæmmet tegneren ved arbejdet på 3D modeller ved konstant at skulle ændre XY-planet for at arbejde på en bestemt flade eller plan af et objekt. Der skulle angives et nyt brugerkoordinatsystem hver gang når visninger ændres. Den nye dynamiske UCS kan automatisk opretter et midlertidig XY-plan at arbejde på. Denne nye dynamiske UCS funktion vil øge produktiviteten væsentligt ved tegning i 3D-miljøer.

Noteobjekter

Funktionen automatiserer dimensionering af anmærkninger af tekster, skraveringer og dimensioner på flere viewports med varierende skalaer. Disse noteobjekter skaleres er baseret på den aktuelle indstilling af skalaen for et noteobjekt og vises automatisk i den korrekte størrelse.

Følgende objekter kan være noteobjekt, hvilket betyder, at de kan styres automatisk:

 • Tekst (single-line tekst)
 • Mtext (flere linjer tekst)
 • Mål
 • Tolerancer
 • Skravering
 • Blokke
 • Blok attributter

Arc Aligned tekst

ARCTEXT kommando aktiverer en tekstjustering langs en eksisterende buet objekt.
Det er en meget praktisk funktion for at tilføje komplekse buet tekst i dine tegninger.

PDF / A ISO19005 Standard Print

progeCAD 2016 og nyere kan oprette PDF-filer der overholder PDF / A Standarden. PDF / A filformat er ofte en forudsætning for officielle institutioner og offentlige forvaltninger. PDF / A filformatet er en ISO-standardiseret udgave af Portable Document Format (PDF) som er velegnet til digital opbevaring af elektroniske dokumenter. PDF / A adskiller sig fra PDF ved at forbyde funktioner der ikke er egnet til langsigtet arkivering, såsom skrifttype tilknytninger (i modsætning til skrifttypeintegration).

Tegning Fields

The Field værktøj automatiserer indsættelsen af titleblock tekst eller andre anmærkninger i en tegning.
Hvis du indsætter titleblock tekst i dine tegninger ved du hvor svært det er at holde tekst opdaterede og præcise. Der er også mange der placerer tegningsnumre eller navne flere forskellige steder på en tegning og at det koster tid at vedligeholde.
Med progeCAD 2016 og nyere kan du bruge felterne til at automatisere indsættelsen af titleblock tekst eller andre anmærkninger på en tegning. Især hvis du bruger denne tekst flere gange, kan du spare tid og forbedre kvaliteten. Det er helt sikkert tilfældet, når der er tale om aktuelle dato, tegneren initialer, virksomhedens navn og adresse og så videre.

Delekærv Kommando

Opretter en delekærv, en polylinje, herunder en delekærv symbol, ved at angive to punkter og placeringen af delekærv symbolet mellem dem. Du kan styre den relative størrelse og udseende delekærv symbol og udvidelsen af polylinje ud over de valgte start- og slutpunkter.

Autofuldførelse Kommando tilstand

Indtastning af en kommando eller systemvariabel vil du få hjælp af en liste eller auto afslutningen af de kommandoer og systemets variable som angives.
Et must-have for CAD fagfolk, der er glad for at skrive kommandoer direkte på deres tastaturer stedet for at bruge menuer eller værktøjslinjer.

Skift Space Command

Det er ganske nemt at flytte enheder fra Model Space til Paper Space eller omvendt ved hjælp af CHSPACE kommandoen. Lad os sige, at du tilføjer noget tekst i din tegning, men derefter beslutte, at teksten burde virkelig være i en Notes på dit titel blok. Den CHSPACE kommando vil gøre det bare i et sekund. Kommandoen faktisk gør mere end blot at flytte eller kopiere udvalgte enheder, også skalerer enheder af viewport skala, så de kommer ud i den rigtige størrelse.

Tegn Bestil avancerede værktøjer

Den nye værktøjslinje giver en avanceret styring af tegningsrækkefølgen og gør check af tegningsarrangementet endnu mere præcis og effektiv.

Avancerede Solid Grips

Ved at trække greb kan du ændre form og størrelse af primitive faste objekter. For eksempel vil en ændring af højden af ​​en kegle opretholde den samlede kegleform og automatisk opdatere basens radius. Den Solid Grips funktion er indført for at effektiviser 3D redigering.

3D Ortho

Ved siden af den klassiske X, Y Ortho snap tilstande begrænser markørbevægelse til vandret og lodret, at programmet også giver nu Z Ortho-tilstand begrænser markøren til op og ned retninger.

Her ses liste med de mange detaljer.
Klik på emnet for at se beskrivelsen.

 

Høj kompatibilitet med AutoCAD ® progeCAD Cloud Dynamisk Input
EasyArch 3D PDF, PDF / A og JPG format Udskrivning / Export PDF Import(PDF2DWG)
PDF og JPG format Udskrivning / Export Gradient Hatch support Plotning (Batch Plot)
Plotter Configuration og PC3 support iCADLib modul og biblioteker TraceParts og Cadenas for progeCAD
Tabeller Billede georeferering 3D PDF Export
PDF, DWF og DGN Underlag Raster ACIS faste matrialer
Dynamisk UCS ny Multiline STL og Collada (DAE) Export
3D fotorealistisk Render Render eksport værktøj Layer Manager (ny forbedret)
Express værktøjer Hurtig dimensionering Google Earth Integration
Polygonale layout viewports Wipeout enheder Noteobjekter ny
Refedit (blok-sted redigering) Søg og Erstat Loft Command
Xref leder Layout eTransmit
Fleksibilitet og personalisering Altid opdateret med iCare

 

 

kompatibilitet med AutoCAD ®

progeCAD oprindelige format er DWG. Dette sikrer uovertruffen kompatibilitet med AutoCAD uden noget behov for filkonvertering eller nogen fare for tab af data (støtte til DWG op til 2017).

progeCAD kan eksportere tegningsfiler til alle tidligere AutoCAD versioner, i både DWG og DXF formater.

Fuldt kompatibel med Windows ® 8.1 og klar til Windows 10

progeCAD kører på Windows ® XP, Windows ® Vista, Windows ® 7, Windows ® 8, Windows ® 8.1 og Windows ® 10. progeCAD 2017 fås også i 64 bit og er fuld kompatibel med Windows® 10.

 

progeCAD Cloud ny i 2016

Cloud-tjenester vil ændre brugernes digitale vaner med progeCAD 2016 ved at gemme og åbne tegninger på Cloud! progeCAD Cloud gør det nemt for dig at få adgang til dine tegninger, uanset hvor du er . Hvad mere er, det er en optimal måde at dele tegninger med dit team og kunder på. progeCAD Cloud støtter de store cloud-tjenester til fildeling og synkronisering ligesom DropBox, Google Drev og Microsoft One Drive.

Sådan virker? Klik her

SE VIDEO

 

Dynamisk Input ny i 2016

Dynamisk Input er en alternativ måde at indtaste kommandoer via en kommandolinje-grænseflade på din “Crosshair”.Du kan indtaste data som længden af en linje eller radius af en cirkel meddynamisk visualisering af ændringer i forhold til musebevægelser.Når dynamisk indgang er aktiveret, et værktøjsvink viser dynamisk opdateret information ved siden af markøren.Når en kommando er i gang, kan du angive indstillinger og værdier i tooltip tekstfeltet.Du kan også konfigurere dynamisk input til at opfylde dine personlige eller virksomhedens standarder.Funktionen vil yderligere øge din produktivitet ved at gøre udarbejdelsen og redigering af processer mere effektive.

Dynamisk input

 

 

EasyArch 3D – Den Arkitektonisk 2D / 3D plugin

Den automatiserede bygning værktøj for arkitekter, der skal øge produktiviteten i hus og indretning og ombygning.

EasyArch tillader:

Opret væggeRediger vægge (slette, rotere, flytte, kopiere, lave / cap huller etc.)Indsæt, kopiere, flytte, redigere døre og vinduer automatiskAdministrer lag (hurtig at tænde / slukke, fryse / optø, isolere etc.)Administrer og indsæt parametriske blokke fra ekstra menuOpret trapperOpret tageneOpret og rediger tabeller af elementer, værelser, rumAssisteret dimensionering

Metrisk og Imperial støtte

Easy ARCH 3D

 

PDF, PDF / A og JPG format Udskrivning / Export

PDF-formatet er yderst bekvemt for offentliggørelse af dine dokumenter, som derefter kan læses med Adobe Acrobat Reader.
Acrobat Reader er et gratis produkt som mange pc’er allerede har installeret, alternativt kan den downloades fra internettet.
Men for at fremstille PDF-filer er bestemt produkt som Adobe Acrobat er nødvendigt, og det koste op til et par tusinde kroner.
progeCAD Professional vil tilføje automatisk en virtuel printer, som kan producere PDF-filer og der er derfor ikke behov for Adobe Acrobat.
PDF-filen parametre er nemt at konfigurere.

progeCAD kan oprette PDF-filer som overholder PDF/AISO19005 standard. PDF/A filformatet er ofte et krav fra officielle institutioner og offentlige forvaltninger. PDF/A filformat er en ISO-standardiseret udgave af Portable Document Format (PDF) som er specialiseret i digital opbevaring af elektroniske dokumenter.PDF/A adskiller sig fra PDF ved at forbyde funktioner der ikke er egnet til langsigtet arkivering, såsom skrifttypekæder (i modsætning til skrifttypeintegration).

 

PDF Import(PDF2DWG)

progeCAD hjælper dig med at konvertere dine PDF-filer til redigerbare DWG-filer hurtigt og nemt.
Genererer og optimerer vektor enheder såsom linjer, polylinjer, splines, luger, cirkler, buer og tekststrenge.
Intelligente TrueType tekster og linje bredde anerkendelse.Bevarer farverne i DWG / DXF fil.
Kompatibel med lagdelt PDF, bevarer den samme Lag skema findes i PDF ved konvertering PDF til DWG
PDF til CAD-funktion gør det muligt at spare tid ved let at overføre projekter, tegninger, dele af de eksisterende i vectorial PDF’er kataloger og håndbøger til CAD-tegninger til at bruge dem som indfødte DWG-filer.

Understøtter alle versioner af Adobe PDF-fil

 

PDF og JPG format Udskrivning / Export

PDF-formatet er yderst bekvemt for offentliggørelse af dine dokumenter, som derefter kan læses med Adobe Acrobat Reader.
Acrobat Reader er et gratis produkt og mange pc’er har det allerede er installeret; alternativt kan downloades fra internettet.
Men for at fremstille PDF-filer, et bestemt produkt som Adobe Acrobat er normalt behov for, og det kan koste op til et par tusinde kroner.
progeCAD Professional automatisk tilføjer en virtuel printer, som kan producere PDF-filer, hvilket betyder at der ikke er behov for Adobe Acrobat.
PDF-filen parametre kan nemt konfigureres.

 

Gradient Hatch support

Ændringer kan vises og skabes gennem et brugervenligt interface. Hatch Form er forbedret væsentligt.

gradient hatch support

 

Plotning (Batch Plot)

Layouts ved en eller flere tegninger kanudskriveseller eksporteres til PDF eller DWF hjælp udskriftsindstillinger enkelte layouts.

Fremskynde print proces når det er nødvendigt at udskrive eller eksportereflere forskellige tegninger eller tegninger med flere forskellige layouts.

publish options

Plot Dialog

 

Plotter Configuration og PC3 support

Forbedret management printer med printer kontrol integreres bedre med progeCAD, papirretning kontrol, layout konfigurationer gemt på tegningen.

Startende fra progeCAD 2013 er konfigurationer til Windows-system printere gemt i plotter konfigurationsfiler (.PC3 filer). I modsætning til i AutoCAD®, PC3 plotter konfigurationsfiler i progeCAD gælder for Windows system kun printere. I en plotter konfigurationsfil, du tilsidesætte en eller flere indstillinger af Windows, der er installeret på dit system printer. Du kan konfigurere progeCAD for mange plotning / udskrivning udstyr og holde flere konfigurationer for hver enkelt enhed. Hver plotter konfigurationsfil indeholder oplysninger såsom:

Enhedsdriveren og model

Output port, som enheden er tilsluttet
Forskellige enhedsspecifikke indstillinger.

Plot configuration

 

iCADLib modul og biblioteker

Den avancerede iCADLib modul til for blokke ledelsen sikrer den bedste organisering og ledelse af din Symbol Biblioteker.
Mere end 22.000 klar til brug 2D / 3D Blocks: Byggeri ,Arkitektonisk , ANSI-ISO og DIN-ISO-Mekanik , ANSI og IEC Electrical , Elektronisk , stål profiler , Møbler , Køkken .

ICAD LIB

 

TraceParts og Cadenas for progeCAD

iCADLib integrerer progeCAD s TraceParts webportal og progeCAD s Cadenas webportal for nem guidede brug af mere end 100 millioner af blokke.
Direkte styret blok indsættelse fra internettet ind i dine tegninger bare i et snuptag.

TraceParts og Cadenas er førende digital teknik 3D-indhold, der tilbyder avancerede forretningsløsninger gennem kraftfulde web-baserede produkter og tjenester.

Den progeCAD s TraceParts webportal og progeCAD s Cadenas webportal kan frit benyttes progeCAD brugere over hele verden med hundredvis af leverandør kataloger og 100 millioner CAD modeller og produktnavne datablade egnet til design, indkøb, fremstilling eller vedligeholdelse processer.

TraceParts
Cadenas

 

Tabeller

Tabeller vises og kan rediges, selv dem fra AutoCAD®. Tabellen er den bedste og mest udbredte metode til indberetning af data i en tegning, i produktionen af styklister, styklister og så videre. Ikke alene kan du åbne DWG-filer der indeholder tabeller, men også skabe nye tabeller direkte på tegningen eller import (også med kopiere og indsætte) tabeller fra Excel, Open Office eller Libre Office .Tabellen kan også genereres automatisk fra attributterne af blokkene indsat i tegningen.

 

Billede georeferering

georeferering er processen med skalering, rotation, oversættelse og deskewing billedet for at matche en bestemt størrelse og position.Specielt for GIS!

ECW support

ECW er en åben standard wavelet kompression billedformat udviklet af Jorden Resource Mapping.
Filformatet er optimeret til luftfotos og satellitbilleder, og effektivt komprimerer meget store billeder med fine, skiftevis kontrast. Dette er en lossy komprimering format.

JPEG 2000 support

JPEG 2000 er et wavelet-baserede image kompression standard.
Det blev skabt af det fælles udvalg Photographic Experts Group i 2000 med den hensigt at træder i stedet for oprindelige diskret cosinustransformation-baserede JPEG standard.

 

3D PDF Export

Opret Adobe PDF standard med din dynamiske 3D-indhold inde.

PDF3D gør det muligt at kommunikere til alle på kloden, og dele dine data med nogen i en nem og innovativ måde.

Smart samarbejde med dine ordførerne og designere samt brugere, der ikke beskæftiger sig med CAD-software.

3D PDF kan visualiseres med den gratis Adobe Reader-software

 

pdf icon

Adobe_Reader.jpgDownload en 3D PDF Sample …
For at se 3D-indhold, skal du åbne filen med Adobe Reader

Se Video
3D PDF løsning

 

PDF, DWF og DGN Underlag

PDF, DWF og DGN filer kan vedhæftes som underlag til en tegning fil og bruges som baggrund for dine tegninger. Kan oprettes CAD enheder, underlagene.
Meget gerne raster billedfiler og eksterne referencer (xrefs) et underlag er ikke en del af tegningen, men er knyttet til den.

 

Raster

Indsæt og manipulere Raster billeder med kun et klik på musen!
Med de kraftfulde raster redigering og raster-til-vektor konvertering værktøjer, progeCAD hjælper dig til nemt at rydde op, redigere, forbedre og vedligeholde scannede tegninger og planer.
Brug en bred vifte af billeddata, indkapsle billeder, indsætte og eksport af billeder og bruge en polygonal maske grænse for at vise billedet delmængder.
Billede transformation funktionalitet og tilhørende geografiske koordinater billedvisning .

Raster til Vector

progeCAD Professional indeholder WinTopo, raster til vektor værktøj, som hovedfunktioner er:

 • Belastninger BMP Bitmapbilleder (raster)
 • Forædler bitmap linjer og detekterer kanter
 • Opretter monokromatiske vektorer fra raffinerede linjer
 • Views vektorer på toppen af ​​bitmap
 • Load vektorer til progeCAD, IntelliCAD, AutoCAD

 

ACIS faste matrialer

Hovedfunktioner: læser og skriver 3D faste genstande med ACIS biblioteker (det samme som AutoCAD®).
ACIS faste materialer er tilgængelige takket være en aftale med Spatial, leverandøren af teknologi til solid modellering til de vigtigste CAD-software i verden.
progeCAD Professional har implementeret en komplet styring af ACIS faste stoffer, som nu kan vises, udskrives oprettet og redigeret.
Enhver udveksling af projekter med CAD, som omfatter ACIS Tørstof (såsom AutoCAD® 2000 2009), er derfor meget lettere!
Oprettelse af komplekse tredimensionale former med fast modeller bliver en måde enklere procedure.

 

Dynamisk UCS ny

De tidligere progeCAD versioner hæmmet tegneren til konstant at ændre XY-planet til at arbejde på et bestemt ansigt eller fly af en genstand, når man arbejder med 3D-modeller. Du havde til at angive en ny bruger koordinatsystem, hver gang du har ændret visninger. De nye dynamiske UCS har automatisk opretter en midlertidig XY-plan at trække på. De dynamiske UCS har dramatisk fremskynder tegning i 3D-miljø.

Dynamisk UCS

 

Multiline

Multiline kommandoen tillader tegning af flere parallelle linjer med en enkelt kommando. Ikke alene denne funktion kan du oprette samtidige, perfekt parallelle linjer, men disse linjer også behandles som en helhed giver lettere redigering.
Den Multiline støtte i høj grad fremskynder og forenkler tegning og forbedrer AutoCAD ® kompatibilitet. Multilnes Styles understøttes.

Spiline redigering

Du kan slette fit punkter af en spline tilsættes fit point for større nøjagtighed eller flytte fit punkter til at ændre formen af en spline. Du kan åbne eller lukke en spline og redigere spline start og slut tangenter. Spline retning er reversibel. Du kan også ændre tolerance spline.Tolerance henviser til, hvor tæt den spline passer sæt fit point du angiver. Den lavere tolerance, jo tættere spline passer point.
Du kan indsnævre en spline ved at øge antallet af kontrolpunkter i en portion af spline eller ved at ændre vægten af specifikke kontrolpunkter. Forøgelse af vægten af et kontrolpunkt trækker spline mere mod dette punkt. Du kan også forfine en spline ved at ændre sin kendelse. Spline ordre er graden af spline-polynomiet + 1. En kubisk spline, for eksempel, har orden 4. højere spline rækkefølge, flere kontrolpunkter det har.

Multigrip redigering

Ændre, flytte, rotere, skalere, stræk eller spejl ved hjælp af flere Grips

Avancerede Solid Grips nye

Ved at trække greb du kan ændre form og størrelse af primitive faste stoffer. For eksempel vil en ændring af højden af en kegle opretholde den samlede kegleform og automatisk opdatere basen radius. Den Solid Grips funktion er indført for at berige 3D redigering.

Snap Extension

Snap til nogle punkt langs den imaginære forlængelse af en linje, bue eller en polylinje segment

AEC objekter visualisering

Grafiske enheder oprettet med Architectural Desktop visualiseres i en DWG tegning fil

DGN Import

Import tegning filer fra MicroStation®

 

STL og Collada (DAE) Export

COLLADA er en COLLA borative D Esign En ctivity for at etablere en udveksling filformat til interaktive 3D- applikationer.
Collada understøttes af flere 3D software som SketchUp ® , SAP Visual Enterprise Forfatter, 3DS Max etc.
For en omfattende Liste over supportig software se: http://en.wikipedia.org/wiki/COLLADA

STL (stereolitografi) er et filformat indfødt til stereolitografi CAD-software. STL er også kendt som Standard Tessellation Sprog
Dette filformat understøttes af mange andre software pakker; Det er meget brugt til rapid prototyping ( 3D-printere ) og computerstøttet produktion.

 

3D fotorealistisk Render

Dette er et ideelt produkt til arkitekter og for alle de designere, der har brug for at se deres egne tegninger på en photorealistically visualisering.

progeCAD Professional indeholder den avancerede Rendering funktion, baseret på ray-tracing algoritmen, og har følgende karakteristika:

 • fotorealistisk rendering med lys og skygge, refleksion og gennemsigtighedseffekter
 • Materialer som træ med korn, sten, plast, metal, kan mursten gøres personlig, forskellige nuancer
 • Prikken kan gøres personlig med virkningerne af refleksion eller gennemsigtighed
 • Komplet kontrol over belysning takket være flere lyspunkter
 • Eksport af billeder i JPEG, TIFF, TGA, PNG og BMP-formater
 • Bibliotek af forudindstillede materialer
 • Glatte skygger
 • Solens position kontrol
 • Gem billeder med brugerdefinerede opløsning
 • Forbedrede præstationer
Render køkken
Render køkken
 

Render kontor

 

Render eksport værktøj

Værktøjet til Lightwave 3D (.lwo), 3DStudio (.3ds), Kerkythea (.3ds), POV-Ray eksport (.pov)
gør progeCAD en venlig følgesvend til at eksportere tegninger til avancerede rendering motorer.

 

Layer Manager (ny forbedret)

Gemme forskellige lag tilstande (tændt, slukket, optøet, fryse etc.) til forskellige redigering, visualisering eller udskrivning krav og genoprette dem i et klik.

 

Express værktøjer

Express Tools er et bibliotek med mere end 30 meget effektive redskaber, der skal hjælpe dig med at øge din progeCAD produktivitet. Let at bruge, integreret i menuer og værktøjslinjer, og dækker en bred vifte af progeCAD funktioner, herunder lag management, tegning, udvælgelse objekt, objekt modifikation og udvidede data.

 

Hurtig dimensionering

Opret og rediger hurtigt en lang række dimensioner ad gangen.

Dimension Style manager

Opretter nye stilarter, sætter den nuværende stil, ændrer stilarter, sætter tilsidesættelser af den aktuelle stil, og sammenligner stilarter

 

Google Earth Integration

Import Google EarthTM billeder til progeCAD Indsæt georefererede Images Export CAD objekter til Google EarthTM og offentliggøre dine projekter!

Google earth

 

Se Video

 

Polygonale layout viewports

Opret en rektangulær layout viewport eller konvertere et lukket objekt, polylinje, cirkel etc. i en viewport.

Polygonal layout

 

Wipeout enheder

Værktøjet er meget nyttigt at skjule uønskede eller unødvendige dele af en tegning, især med Xref og viewports visualisering

 

Noteobjekter ny

Funktionen automatiserer dimensionering af anmærkninger som tekst, luge og dimensioner på flere viewports med varierende skalaer.De noteobjekter skaleres baseret på den aktuelle noteobjektskala indstilling og vises automatisk i den korrekte størrelse .

Følgende objekter kan være noteobjekt, mening at de kan størrelse automatisk:

 • Tekst (single-line tekst)
 • Mtext (flere linjer tekst)
 • Mål
 • Tolerancer
 • Luger
 • Blokke
 • Bloker attributter

 

Refedit (blok-sted redigering)

Du kan redigere blokke uden at forlade vært tegningen. Ændringer gemmes tilbage til den oprindeligt indsatte tegning.

 

Søg og Erstat

Automatisk finder (eller erstatter) en streng til en dwg tegning, understøttet i tekster, attributter, hyperlinks, Mål.

Find og Erstat

 

Loft Command

Loftet kommandoen svarer til extrude kommandoen, men langt mere alsidige. I stedet for at ekstrudere en enkelt form, loftet kommandoen tillader dig at ekstrudere flere former og gøre ét sammenhængende objekt.

FlatShot

Opretter en 2D repræsentation af en 3D solid genstand er baseret på den aktuelle visning af det faste objekt. En hel tegning kan fladtrykt med en enkelt operation.

Helix Command

Tegner en 3D Polyline i form af en helix

DWF import og eksport

progeCAD Professional læser og skriver standard DWF filer. DWF 3D Export understøttes.

DWF View

progeCAD Professional visualiserer DWF-filer.

Recovery Manager

En nem tegning opsving gennem den grafiske brugerflade i tilfælde af nedbrud.

Realtime pan & zoom

Den eksklusive PPAN Technology * giver panorering og zoom i realtime giver nem styring af store tegninger, også med store luger og TrueType-skrifttyper.

Polar sporing (Polar snap)

Det hjælper at tegne objekter på bestemte vinkler eller i særligt forhold til andre objekter. Når polar sporing er aktiveret, midlertidige stier justering hjælpe dig med at oprette objekter i præcise vinkler.

Eattedit

Avanceret attribut redigering, AutoCAD ® ligesom funktion.

ETrack – Otrack ®

Bruges til at undgå at skulle trække byggeri linjer for at lokalisere point.

 

Xref leder

progeCAD styrer insertion af eksterne henvisninger til tegningen, der betyder, at andre tegninger dynamisk indsættes i hovedsagen tegning Ændring af en sekundær tegningen tilsvarende tegning indsat i den oprindelige vil også blive ændret.
xref manager er en integreret maske (svarende til den ene findes i AutoCAD ® ), som giver mulighed for styring af eksterne henvisninger indsættelse nemt og visuelt.

 

Layout

Flere layouts ledelse gennem layout faner. Understøtter flere print borde konfiguration. Kompatibel med AutoCAD ® layouts.

 

eTransmit

Utility til indsamling, komprimering og transmission DWG-filer.Eksterne referencer (Xref), skrifttyper, shape-filer, billeder og anden dokumentation indgår i eTransmit pakken, forbedre tegninger udveksling.

etransmit

 

Fleksibilitet og personalisering

Ligesom AutoCAD ® , progeCAD har en bar for at skrive kommandoer og en række ikoner arrangeret omkring tegningen område, som lette og fremskynde brugen af forskellige funktioner.

Der er naturligvis rullemenuer, der ligesom kommando aliasser og værktøjslinjer, kan personlige.
Ligeledes håndtering af layout og blokke er kompatibel med AutoCAD ® . Layouts og blokke kan styres og indsættes ved hjælp af de samme kommandoer som i AutoCAD ® .

Udvikling (AutoLISP, IRx, SDS, VBA, .NET)

Brugeren kan vælge mellem forskellige programmeringssprog for at personliggøre progeCAD (C #, VB.NET, VB, Delphi, Lisp, C ++ osv).

Samt LISP, IRx C ++ ligner AutoCAD ® ARX, SDS C ++ kompatibel med AutoCAD ® ADS, Microsofts Visual Basic for Application (VBA), COM automation support, .NET support

 

Altid opdateret med iCare

1 år abonnementsbaseret vedligeholdelse og support program til rådighed. Den iCare abonnement tilbyder en række fordele til at hjælpe kunderne med at få mest ud af deres progeCAD software. Skær ned opgraderinger omkostningerne og få mere værdi!

For et årligt gebyr, Icare kunder får nem adgang til følgende fordele:
 • Software : du får alle progeCAD opdateringer og nye versioner (f.eks Icare abonnenter vil modtage progeCAD 2017 uden beregning).
 • Support : teknisk bistand via internettet med den nye helpdesk service via billet, email, live chat og remote support.
Køb iCare nu bundtet med dine progeCAD licenser og spar 18% på iCare pris.

progeCAD klarer sig flot i denne sammenligning – hvor udvalgte faciliteter i progeCAD sammenlignes med om de findes Autocad og AutoCAD lt.

progeCAD AutoCAD
Fuld LT
Native DWG V V V
DWG til AutoCAD-version 2,5 til 2016 V X X
3D PDF Export V X X
EasyArch 3D (Arkitektonisk plugin) V X X
Genopret tegning V V V
Dynamisk Input V V V
Eksport til DWF V V V
Integreret Cloud service V X X
Oprettelse / redigering af tabeller V V V
Brugerprofiler support V V V
PC3 Support V V V
Noteobjekter V V V
Udgiv (Batch Plot) V V V
Flere Paper Spaces (layouts) V V V
AutoCAD 3D-overflade kommandoer V V X
ACIS visning V V V
Fuld ACIS modellering & redigering V V X
3D Print V V X
Flatshot V V X
Loft og Helix kommandoer V V X
AEC objekter Visualisering V V X
XRef manager V V V
MTEXT support via ekstern editor V V V
Hatch redigering (Rediger skravering) V V V
Linjetykkelser (display og print) V V V
Raster Image Display (billedhåndtering) V V X
Billede polygonal klip V V X
Redline og Markup support V X X
Rendering V V X
Billede menu V V V
CTB farve table-filer V V V
STB stil bord filer V V V
Grafisk Block Eksempel V V V
PLOT kommando V V V
AutoCAD Command Line V V V
AutoCAD menu og script-filer V V V
Explorer til styring lag, blokke, linjetyper V V V
Objekt værktøjslinjen Egenskaber V V V
Rediger egenskaber for flere poster V V X
Palet Egenskaber V V V
Apparent & Extended intersection snap V V V
Polar Tracking V V V
Express Tools V V X
Refedit (Rediger lokalt enkelte objekter i en blok) V V X
Layer Manager (Gem og Restore Lag konfigurationer) V V X
ETrack V V V
Visuel Menu Customization V V X
ActiveX, herunder in-sted redigering V V X
Løsninger Development System (IRx – ligner ARX – SDS / ADS C ++) V V X
AutoLISP (herunder DCL) V V X
Script Recorder V X X
COM support V V X
.NET Support V V X
Visual Basic for Applications (VBA) V V X
Ekstern VBA fil belastning (multiple .vbi) V V X
PDF til DWG (konvertere PDF-filer til DWG-filer) V X X
JPG print V V V
PDF og PDF / A print V V V
STL og Collada (DAE) Export V V X
PDF, DWF, DGN Underlag V V V
Raster til Vector modul V X X
iCADLib biblioteker blokke leder V X X
Bloker biblioteker (Construction, Arkitektonisk, ANSI-ISO og DIN-ISO-Mekanik, ANSI og IEC elektriske, elektroniske, stål profiler, Møbler, køkken) V X X
TraceParts og Cadenas integration (Blokbibliotekker m.v. er indeholdt) V X X
True Type Font V V V
Arc Aligned tekst Vp V X
Hurtig Dimension V V V
eTransmit V V V
Tegning Fields V V X
Søg og erstat V V V
Native ECW support V X X
Native JPEG 2000 support V X X
Ægte farve support V V V
Wipeout V V V

Licens til progeCAD

Under menu SHOP kan du bestille licenser til progeCAD i følgende versioner:

Windows platform:
 • progeCAD Professional Single licens – Enkelbrugerlicens
 • progeCAD Professional NLM licens – Netværkslicens for flere brugere.
 • progeCAD Professional Corporate One Site – Licens til alle brugere på lokation
 • progeCAD Professional Corporate Country – Licens til alle brugere til alle kontorer i landet
MAC OS x
 • ICADMac – Licens til MAC platform

 

Kom godt i gang med tegnearbejdet.

Download progeCAD og køb licens – progeCAD er en perfekt løsning til 2D og 3D projektering!!!

PS: Du kan konvertere til progeCAD fra et andet CAD program til favorabel pris.

Bestil licens