Familiære interface

progeCAD INTERFACE er forrest i køen

ProgeCAD-interfacet ser meget velkendt ud for enhver AutoCAD®-brugere. Al dens funktionalitet, de er vant til, er ved hånden takket være Ribbon-menuen, hvilket gør navigationen lettere end nogensinde at bringe mange CAD-værktøjer ud af gemmerne. Adgang til CAD-kommandoer er langt hurtigere og mere intuitiv gennem de grafiske knapper på værktøjslinjerne.

ProgeCAD-grænsefladen er meget intuitiv, hvilket bidrager til en god og smidig oplevelse i at komme i gang med softwaren. progeCAD er let at bruge med sine menuer, kommandoer og indstillinger ligesom i AutoCAD®, og muligheden for at vælge mellem Ribbon og Classic værktøjslinjen menuer til rådighed lige ved programstart eller hurtigt skifte mellem disse menuer garanterer en maksimal fleksibilitet. 

progeCAD 2024

progeCAD , er et AutoCAD ® -kompatibelt 2D / 3D CAD-program, der fungerer med AutoCAD® DWG-filer fra AutoCAD® 2.5 til AutoCAD® 2024! 
Den bedste løsning til 
AEC, MCAD og alle generiske CAD-anvendelser.

Læs mere

AVANCEREDE EGENSKABER

Udover at være et altomfattende 2D CAD-værktøj med al den grundlæggende tegningsfunktionalitet, tilbyder progeCAD professionelle et stort antal avancerede funktioner og eksklusive værktøjer. 

Lær mere…

SAMMENLIGNING

progeCAD tilbyder alle de vigtigste funktioner, der er tilgængelige med AutoCAD®, og er også kendt for sine praktiske ekstraværktøjer, der tilføjes gratis for yderligere at øge din produktivitet. Din omkostningseffektive tegningskraft! 

Lær mere…

FLEKSIBEL LICENSERING

progeCAD Professional er tilgængelig med forskellige evigvarende licensløsninger, der passer til alle forretningsdimensioner, fra en enkelt drager til globale virksomheder. 

Lær mere…