Avancerede egenskaber

progeCAD tog

progeCAD - succes på tegnestuen

Læs om nyhederne.

Læs om nyhederne.

Læs nyheder

AVANCEREDE EGENSKABER Et indblik i progeCAD Professional-funktionaliteten

Et indblik i progeCAD Professional-funktionaliteten

ADVANCED TOOLS

Få mest ud af din CAD software investering. Udover at være et altomfattende 2D / 3D CAD-værktøj med al den grundlæggende tegningsfunktionalitet, tilbyder progeCAD professionelle et stort antal avancerede funktioner og eksklusive værktøjer, som mest sandsynligt bliver uundværlige i dit CAD-designarsenal.

Enhver CAD-bruger vil sætte pris på at spare penge og uden ekstra omkostninger få glæde af værktøjer som PDF til DWG konverter, blokhåndteringsmodulet, vectorizer, PDF og 3D PDF eksport / import, flere formater konvertere, den fotorealistiske gengivelse samt nogle specifikke som topografiske 3D Civil-funktioner og et arkitektonisk plugin. Alt dette i en softwarepakke! For at udforske progeCAD avancerede værktøjer, se nedenstående liste.

SWISS ARMY KNIFE CAD TIL FIL UDVEKSLING

progeCAD er et kraftfuldt værktøj til konvertering af forskellige CAD filformater. Det importerer og eksporterer et stort antal filtyper, hvilket gør CAD-udveksling nemt!

PDF to DWG conversion

progeCAD hjælper dig med at konvertere dine PDF-filer til redigerbare DWG-filer hurtigt og nemt. Værktøjet genererer og optimerer vektorelementer som linjer, polyliner, splines, lukker, cirkler, buer og tekststrenger; tilbyder intelligente TrueType tekster og linjebredde genkendelse; bevarer farver i DWG / DXF-filen. Den er kompatibel med lagret PDF og bevarer den samme Layers-ordning, der findes i PDF-filen, når du konverterer PDF til DWG. PDF til CAD-funktionen gør det muligt at spare tid ved nemt at overføre projekter, tegninger, dele af eksisterende i vectorial PDF-kataloger og manualer til CAD-tegninger for at bruge dem som native DWG-filer. Det understøtter alle versioner af Adobe PDF-fil.

Med progeCAD kan du nemt importere / eksportere til dine tegninger et stort antal filformater:

IMPORT

 • STEP, IGES Import (og eksport) STEP geometrier og omdanne dem til let redigerbare DWG enheder.
 • ESRI-SHAPE SHP Import SHAPE (ESRI) -filer med geometri og dets attributter i DWG-tegninger. Specifikke kommandoer tillader geometriindsættelse, farver og lagstyring, datadynamisk kontrol.
 • 3DS, DGN (Microstation), LWO, OBJ (Wavefront), STL, RGT, KMZ, DXF, DWF, DWFx
 • IFC IFC er en global standard for dataudveksling inden for byggebranchen. IFC er både en fælles datamodel og et åbent filformat. Byggebranchens fagfolk kan bruge IFC til at dele data uanset hvilket softwareprogram de bruger til at få deres arbejde udført. progeCAD tillader indsættelse af BIM modeller i din DWG som underlag eller som en del af DWG.
 • POINT CLOUDS Import .pcg, .isd, .xyz, .ply, .las, .laz

EKSPORT

 • TRIN, IGES
 • PDF, DWF, DWFx, 3DS, DAE (Collada), LWO, POV, MA(Maya), OBJ(Wavefront), BMP, JPG, WMF, EMF, SVG
 • 3D PRINT STL Eksport til 3D Printer output


VÆRKTØJSPALETTER TIL BLOKKE, skraveringer OG OFTE ANVENDTE KOMMANDOER

Brug værktøjspaletterne til at organisere blokke, skravering og brugerdefinerede værktøjer i et fanevindue. Let at tilpasse med Drag & Drop. Indstillinger og indstillinger er tilgængelige fra genvejsmenuer.

The ready-to-use Palettes for:
Draw, Modify, Annotations, Utilities, View, 3D Tools, Fills and Hatches, 2D Architectural, Electrical Diagrams, Electrical Plants, Mechanics ANSI-ISO, Mechanics DIN-ISO, Hydraulic-Fluids and Pneumatics, Steel Sections

ICADLIB MODULE og BLOK BIBLIOTEKER

Det avancerede iCADLib-modul til styring af blokke sikrer den bedste organisation og styring af dine Symbolbiblioteker. Mere end 22.000 klar til brug 2D / 3D-blokke: Byggeri, Arkitektonisk, ANSI-ISO og DIN-ISO Mekanik, ANSI og IEC Elektrisk, Elektronisk, Stålprofiler, Møbler, Køkken.

Traceparts og Cadenas for progeCAD

iCADLib integrerer Traceparts webportal og progeCADs Cadenas webportal til nem styret brug af mere end 100 millioner blokke. Direkte styret blokindføring fra nettet til dine tegninger, lige i et øjeblik. TraceParts og Cadenas er førende digitale ingeniørvirksomheder inden for 3D-indhold, der tilbyder spændende forretningsløsninger gennem kraftfulde web-baserede produkter og tjenester.
Traceparts webportal og progeCADs Cadenas webportal er frit tilgængelig for progeCAD-brugere over hele verden med hundredvis af leverandørkataloger og 100 millioner CAD-modeller og produktdatablade egnet til design, indkøb, fremstilling eller vedligeholdelsesprocesser.


PARAMETRISK 2D/3D-BIBLIOTEK - Imperial/metrisk

Parametrisk frembringelse og indsættelse af 2D/3D mekaniske / strukturelle komponenter til konstruktion ved hjælp af en dedikeret grænseflade:
– Træ: Lumber, Trus Joist® TJI®
– Stål: Vinkel, kanal, rør, rør, SWM-HP-form, SMW Tee-form
– Stål: Studs, Sstuds, bjælke, spor
to værktøjspaletter til det nye strukturer-bibliotek leveres, klar til brug (stålstandard, profiler og trædetaljer)

Block editor (_bedit)

Block Editor tilbyder et specielt forfatterområde, der muliggør gratis tegning
og redigering af blokke geometri.
I Block Editor kan du

 •     Rediger en blokgeometri
 •     Tilføj / slet enheder
 •     Definer attributter
 •     Administrer synlighedstilstande
 •     Test og gem blokdefinitionen

LANDMÅLING, GIS E CIVIL FUNKTIONER

Geolocation with Bing Maps

Du kan indsætte geografiske placeringsoplysninger i en tegningsfil som grafisk baggrund ved at angive placeringen af et referencepunkt på et kort, der leveres af tjenesten Bing Kort.
Oplysninger om geografisk placering tildeles en tegningsfil ved at hente en del af Bing Online-kortet til et objekt, der kaldes et kortbillede, og integrere det i tegneområdet.
Kort kan visualiseres som antenne (terræn), vej eller blandet.

Image Georeferencing

Georeferencing er processen med at skalere, rotere, oversætte og deskewing billedet for at matche en bestemt størrelse og position. Specielt til GIS!

ECW support

ECW er et åbent standard wavelet kompression image format udviklet af Earth Resource Mapping. Filformatet er optimeret til luft- og satellitbilleder, og komprimerer effektivt meget store billeder med fin, vekslende kontrast. Dette er et lossy komprimeringsformat.

MrSID support

MrSID (.sid), som er et akronym for Multiresolution Seamless Image, er et filformat, der er udviklet og patenteret af LizardTech til kodning af georeferenced raster grafik som orthophotos. MrSID-formatet (.sid) understøttes i større GIS-applikationer som Autodesk, Bentley Systems, CARIS, ENVI, ERDAS, ESRI, Intergraph, MapInfo og QGIS.

Jpeg 2000 support

Jpeg 2000 er en waveletbaseret billedkomprimeringsstandard. Det blev oprettet af Joint Photographic Experts Group Committee i 2000 med det formål at erstatte deres oprindelige diskrete cosinus transformationsbaserede JPEG-standard.

ESRI-SHAPE Import

Importer SHAPE (ESRI) filer med geometri og dets attributter i DWG tegninger. Specifikke kommandoer tillader geometriindsættelse, farver og lagstyring, datadynamisk kontrol.

3D and 2D Civil Features

Hurtig triangulering af punktskyer (Point Clouds) Oprettelse af TIN-overflader fra punkter i punktsky-scanningsfiler eller landundersøgte indsamlede punkter. AUTOSEZ kommando kan påføres på disse overflader.

AUTOSEZ Værktøjet til automatisk oprettelse af overfladeprofiler for at vise overfladehøjder langs en vandret justering til f.eks. Vejkanter eller grøfter (Topografiske sektioner)
SLOPE Værktøjet til en let oprettelse af terrænhældningslinjer (flåter) mellem to kanter eller omdannelse af polyliner til polygoner i hældningstilstand.

EASYARCH 3D - ARCHITECTURAL 2D / 3D PLUGIN

Det automatiske bygningsværktøj til arkitekter designet til at øge produktiviteten inden for hus, indretning og ombygning.

EasyArch tillader at

 • Opret vægge
 • Rediger vægge (slet, drej, flyt, kopier, lav / dæk huller osv.)
 • Indsæt, kopier, flyt, rediger døre og vinduer automatisk
 • Administrer lag (hurtig tænd / sluk, frys / frigør, isoler osv.)
 • Administrer og indsæt parametriske blokke fra de ekstra menuer
 • Oprette trapper
 • Oprette tag
 • Opret og rediger tabeller af elementer, rum, mellemrum
 • Assisted dimensionering

Metrisk og Imperial støtte

QUICK PROPERTIES PALETTE

Paletten Quick Properties  palette viser en liste over objektegenskaber for et eller flere valgte objekter. Hurtig adgang til de mest nyttige objektegenskaber, der undgår irrelevante og forvirrende felter. Du har paletten Hurtige egenskaber ved siden af markøren, når du klikker på et objekt.

PUBLISH (BATCH PLOT)

Layout taget fra en eller flere tegninger kan udskrives eller eksporteres til PDF eller DWF ved hjælp af udskriftsindstillingerne for individuelle layouter. Fremskynde udskriftsprocessen, når det er nødvendigt for at udskrive eller eksportere flere forskellige tegninger eller tegninger med flere forskellige layouter.

QR CODE

Opret og indsæt en QRCODE fra enhver tekst, URL osv.
Lav tekst i dine tegninger, der kan scannes fra QR-koder ved hjælp af enhver mobiltelefon eller tablet med et kamera.
QR-koder, også kendt som mobile stregkoder, giver mulighed for at repræsentere tekst, URL’er, kontaktoplysninger osv.
Brugere kan automatisk få en masse nyttige oplysninger til udførelse af vedligeholdelse ved blot at scanne de QR-koder, der er synlige på tegningerne.

PERSPEKTIV BILLEDKORREKTION

Takket være dette plugin er fotosætningen nem og intuitiv, med evnen til at rette deres perspektiv gennem flerpunktssystemet.

ADVANCED RENDER - ARTISAN

Dette er et ideelt produkt til arkitekter, ingeniører og for alle de designere, der skal se deres egne tegninger i en fotorealistisk visualisering.
progeCAD Professional inkluderer gratis den avancerede Artisan Renderer Engine baseret på ray-tracing algoritmen. Det giver dig mulighed for hurtigt at skabe et fotorealistisk billede af din model ved hjælp af en bred vifte af forudindstillede materialer og belysningsopsætninger kombineret med evnen til at skabe brugerdefinerede lys og realistiske materialer. 

Det har følgende egenskaber:

 • Fotorealistisk gengivelse med lys og skygge, refleksion og gennemsigtighedseffekter
 • Materialer som træ med korn, sten, plastik, metal, mursten (customizable, forskellige nuancer)
 • Efterbehandling kan tilpasses med effekter af refleksion eller gennemsigtighed
 • Komplet kontrol over belysning takket være flere lyspunkter
 • Bibliotek med forudindstillede materialer
 • Glatte skygger
 • Sol positionskontrol
 • Gem billeder med en brugerdefineret opløsning
 • Foruddefinerede lysordninger
 • Bibliotek med forudindstillede baggrunde, 2D og 3D (halvkugleformet billede)
 • Administrer SnapShots, til lagring af alle data fra dit arbejde i scener
 • Arkiver af egne biblioteker af materialer, lys og baggrunde.

GRADIENT HATCH SUPPORT

Fleshing af en tegning på progeCAD kan give det ekstra effekt under præsentationer, og tilføjelsen af farvegradienter til overflader for at producere et mere “realistisk” udseende er en fantastisk måde at gøre det på.
Gradienter kan vises og oprettes gennem en brugervenlig grænseflade. Forbedret lukkeformular.

COLOR BOOKS

progeCAD understøtter standard Color Books
Med progeCAD bevares RGB-værdierne for Color Books Colors, der er tildelt objekter, i alle aktuelle og ældre tegnefiler

ANNOTATIVE OBJECTS

Funktionen automatiserer størrelsen af annoteringer som tekst, skraveringer og dimensioner i flere visningsporte med varierende skalaer.
Annotationsobjektene skaleres baseret på den aktuelle annotationsskalaindstilling og vises automatisk med den korrekte størrelse. Følgende objekter kan være annotative, hvilket betyder at de kan dimensionere automatisk:

 • Tekst (single-line tekst)
 • Mtext (tekst med flere linjer)
 • Dimensioner
 • Tolerancer
 • Skravering (Hatch)
 • Blokke
 • Blokattributter

TABELLER

En tabel er et objekt med oplysninger arrangeret i rækker og kolonner. I lighed med regneark kan rækkerne og kolonnerne justeres med greb, og stilarter kan tildeles tabellen og til valgte celler.
progeCAD-tabeller understøtter AutoCAD som redigering af tekst på stedet, numeriske rækker og alfabetiske kolonner.
Tabelceller kan indeholde formler, der udfører beregninger, der er relateret til værdierne i andre tabelceller.
Med et dobbeltklik på tabelceller kan du indsætte formler fra tabelcelleeditoren.

Sheet Set Manager

Ethvert designprojekt kræver et sæt tegninger og specifikationer, der skal ledsage rapporten, som specificerer designets omfang. progeCAD Sheet Set Manager er et fantastisk værktøj til at styre dine tegninger fra start til slut i dit design.
Ved hjælp af arksæt på den mest basale måde tager du bare tegnefiler og organiserer dem i korrekt rækkefølge, så de nemt kan hentes, når du arbejder gennem dit projekt.
Arksæt forbedrer dit teamsamarbejde og letter arbejdet på én delmængde, mens du arbejder på en anden.dipiscing elit. 

Stavekontrol i farten

Tekst med flere linjer, flere fyldtegn og tabeller kontrolleres automatisk for stavning, mens du skriver, hvilket understreger forkerte ord.

EGEN FILTER

Styrer panelet Markeringsfilter. Det viser alle enheder i tegningen og giver dig mulighed for at filtrere og vælge enheder efter lag, farve, enhedstype og linjetype. Når du er færdig med at vælge enheder, kan du derefter bruge valgsættet i efterfølgende kommandoer.

BYGGELINJER

En konstruktionslinje er en speciel type af den uendelige linje, der typisk bruges, når der kræves hurtige tegningsteknikker.
Svarende til den uendelige linje er konstruktionslinien en linje gennem et givet punkt, orienteret i en bestemt vinkel i det tredimensionelle rum og strækker sig til uendelig i begge retninger

POINT CLOUDS

En punktsky (Point Clouds) er en samling punkter erhvervet ved hjælp af 3D laserscannere eller andre specielle teknologier til at skabe 3D-repræsentationer af eksisterende strukturer.

Point cloud-filer hjælper designprocessen ved at levere en real-world-kontekst, hvor du kan genskabe de observerede objekter. Når en point clouds er indsat på en tegning, kan du bruge den som en retningslinje til tegningen, ændre dens visualisering eller anvende en farve til at skelne forskellige funktioner.

Sammen med standard filformater, med progeCAD kan du importere Point Cloud-formater som XYZ, PLY og LAS

3D PDF EXPORT

Opret ADOBE PDF-standarden med dit dynamiske 3D-indhold indeni.
3D PDF giver mulighed for at kommunikere til hele kloden og dele dine data med alle på en nem og innovativ måde. Smart samarbejde med dine kollegaere  og designere samt brugere, der ikke beskæftiger sig med CAD-software.
3D PDF kan visualiseres med den gratis Adobe® Reader® / Acrobat Reader DC-software.

SUPERHATCH COMMAND

Opret rude mønstre fra billeder, blokke, eksterne referencer (xrefs) og wipeouts.

Superhatch er en ekspresværktøjsfunktion, som lader dig hurtigt klække med dit eget mønster, ingen programmering eller oprettelse af pat-filer, der er nødvendige. progeCAD’s skraveringe med billedkapacitet er en del af Superhatch-funktionen.

PROGECAD CLOUD

Cloud services vil omforme forbrugerens digitale livsstiloplevelse, med progeCAD gemme og åbne tegninger på Cloud! progeCAD Cloud gør det nemt for dig at nå nogen af dine tegninger, uanset hvor du er. Desuden er det en optimal måde at dele tegninger med dit team og kunder. progeCAD Cloud understøtter de vigtigste skyttjenester til fildeling og synkronisering som DropBox, Google Drive og Microsoft One Drive.

ACIS SOLIDS

Læser og skriver 3D faste objekter med ACIS-biblioteker (det samme som AutoCAD®). ACIS-stoffer er tilgængelige takket være en aftale, der er underskrevet med Spatial, leverandøren af teknologi til solid modellering til den vigtigste CAD-software i verden. progeCAD Professional har implementeret en komplet styring af ACIS solids, som nu kan ses, printes, oprettes og redigeres. Enhver udveksling af projekter med CAD, som omfatter ACIS Solids, er derfor meget lettere! Oprettelse af komplekse tredimensionale former ved hjælp af solide modeller bliver derfor enklere at håndtere.

DATAEXTRACTION

Uddrag af information fra objekter såsom blokattributter og tegneegenskaber og oprettelse af en detaljeret tidsplan, en deleliste eller en stykliste til en tabel inde i en tegning eller til en ekstern fil. For eksempel, med et boligbyggeprojekt, opret en dørinstallationsplan, der skal placeres på tegningen. Ved hjælp af guiden Dataudvinding kan du kun begrænse valget til dør objekter og udtrække dataene. Du kan også oprette en liste som en ekstern Excel-fil. 
Du kan bruge en dataudvindingsfil som en skabelon til at udføre den samme type udtræk til enhver tid.

DYNAMISK INPUT

Dynamisk indgang er en alternativ måde at indtaste kommandoer på via en kommandolinje grænseflade på din Crosshair. Du kan indtaste data som længden af en linje eller en cirkels radius med dynamisk visualisering af ændringer i forhold til musens bevægelser. Når dynamisk indgang er tændt, viser en værktøjstip dynamisk opdaterede oplysninger ved siden af markøren. Når en kommando er i gang, kan du angive indstillinger og værdier i værktøjstip tekstboksen. Du kan også konfigurere dynamisk input for at opfylde dine personlige eller firma standarder. Funktionen er at øge produktiviteten yderligere ved at gøre udarbejdelse og redigering mere effektiv.

3DCONNEXION Support

Alle kraftfulde 3DConnexion-mus og -enheder understøttes med kontekstuelle menuer og indstillinger.

BEDRE SUPPORT TIL WMF

BetterWMF løser problemer i forbindelse med kopiering og indsæt tegninger i andre softwarepakker som Microsoft Word.

Hvis du nogensinde har forsøgt at indsætte et CAD-billede i f.eks. Et Microsoft Office-dokument, har du muligvis bemærket flere problemer: Til at begynde med får du uønskede grænser. Den resulterende størrelse på et billede er det samme som grafikområdet i CAD-vinduet på oprettelsestidspunktet, i stedet for at matche de valgte objekter. Det betyder normalt, at billeder kopieret fra progeCAD til andre Windows-programmer, vil have et stort blankt område øverst eller højre. Også når du udskriver dokumentet med billedet, vil du bemærke, at alle linjer bliver lige (meget) tynde. Endelig vil du have opdaget, at det er meget svært at dimensionere dit billede i en nøjagtig skala.
For hver af disse problemer individuelt er klodsede løsninger mulig med varierende grad af succes. Den unikke ægte løsning er BetterWMF.
Lær mere…

EXPRESS TOOLS

progeCAD Express Tools er et sæt værktøjer, der hovedsagelig er grupperet under Express Tools-menuen, som udvider progeCAD-funktionaliteten, som gør det muligt for brugeren at øge produktiviteten gennem nem, hurtig og effektiv udførelse af komplekse multistep-CAD-operationer.

Klik for den komplette liste over Expressværktøjer

DIGITALE SIGNATURER TIL DWG

Den digitale signatur certificerer forfatteren af en fil og angiver, om filen er blevet ændret, siden den digitale signatur blev anvendt.
Modtagere af tegninger får pålidelig information om forfatteren af en tegning.
Ejere af tegninger får pålidelig verifikation af, at en tegning ikke er blevet ændret, siden den blev signeret digitalt.

FLERE FACILITETER

RASTER MANIPULATION

Indsæt og manipulér Raster billeder med kun et klik med musen!
Med de kraftfulde værktøjer til redigering af raster og raster til vektor konverterer progeCAD dig til nemt at rydde op, redigere, forbedre og vedligeholde scannede tegninger og planer. Brug en bred vifte af billeddata, indlejrer billeder, indsæt og eksporter billeder og brug en polygonal maskegrænse for at vise billedundergrupper. Image transformation funktionalitet og georeferenced image display.

RASTER TO VECTOR CONVERTER

progeCAD Professional indeholder en gratis version af WinTopo, raster til vektorværktøj, hvilke hovedfunktioner er:

 • Indlæser BMP Bitmap-billeder (raster)
 • Definerer bitmap linjer og registrerer kanterne
 • Opretter monokromatiske vektorer fra raffinerede linjer
 • Visning af vektorer oven på bitmapet
 • Indlæs vektorer til progeCAD, IntelliCAD, AutoCAD

DYNAMIC UCS

Den dynamiske UCS-funktion skaber automatisk et midlertidigt XY-plan for at trække på. Den dynamiske UCS-funktion øger dramatisk træk i3D-miljøet.

MULTILINE

Den multiline kommando giver mulighed for at tegne flere parallelle linjer med en enkelt kommando. Denne funktion skaber samtidig perfekt parallelle linjer, og linjerne behandles som en enhed, der muliggør lettere redigering. Den multiline-understøttelse øger hastigheden og forenkler tegningen og forbedrer AutoCAD®-kompatibiliteten. Multilnes Styles understøttes.

MULTILEADERS

MLEADER-kommandoen kan skabe ledere med en række forskellige pile, segmenter og indhold, herunder tekst og blokke med attributter.

NUMBERED MARKERS (Bubbles or Balloons)

Opretter automatisk bobler med sekvensnumre eller bogstaver

TRINVIS LAGRING

Den opdaterer kun de dele af en allerede gemt tegningsfil, som du har ændret, hvilket forbedrer Spar tid.
Når du bruger trinvise LAGRING, vil tegnefiler indeholde noget spildt plads. Hver trinvis lagring øger denne procentdel, indtil den når en maksimal procentdel, der er angivet af variablen ISAVEPERCENT, hvorefter der i stedet udføres en fuld lagring.

POINTS IMPORT

Importerer 2D-3D-punkter med angivne koordinater fra en .txt- eller .csv-fil til en tegning.
Punkter kan importeres som separate punktenheder, som hjørner af en polylinje eller som hjørner af en spline

ADDSELECTED

Opret et nyt objekt af samme type og generelle egenskaber (lag, farve, linjetype osv.) for et markeret objekt, men med forskellige geometriske værdier.

AREATEXT

Beregn grænsearealet, og placer teksten med værdien i midten af området. Gennem konfigurationsdialogen kan brugeren indstille: Enheder, der bruges til tegning, Enheder, der ønskes til måling, Præfiks, Suffiks Måleenheder, Decimaltal, Bevar grænse. Det er muligt at vælge et område gennem multipunkter, direkte valg af enheder eller ved at klikke inde i et lukket område.

SPLINE EDITING

Du kan slette passepunkter i en spline, tilføje paspoints til større nøjagtighed, eller flyt paspoints for at ændre formen på en spline. Du kan åbne eller lukke en spline og redigere spline start og slut tangenter. Spline retningen er reversibel. Du kan også ændre tolerancen af en spline. Tolerance refererer til, hvor tæt spline passer til det sæt af fit points du angiver. Jo lavere tolerance jo mere spline passer til punkterne.

MULTIGRIP REDIGERING OG AVANCERET SOLID GRIPS

Rediger, flyt, drej, skala, strække eller spejl ved hjælp af flere Grips
Ved at trække greb kan du ændre formen og størrelsen af primitive faste stoffer. For eksempel vil ændringen af højden af en kegle opretholde den samlede kegleform og automatisk opdatere basisradiusen. Solid Grips-funktionen introduceres for at berige 3D-redigeringsoperationer.

LOFT COMMAND

Loft kommandoen ligner ekstruder kommandoen, men meget mere alsidig. I stedet for at ekstrudere en enkelt form giver loftkommandoen dig mulighed for at ekstrudere flere former og lave en kontinuerlig genstand.

FLATSHOT COMMAND

Opretter en 2D-repræsentation af et 3D-solid objekt baseret på den aktuelle visning af det faste objekt. En hel tegning kan flades ud med en enkelt operation.

HELIX COMMAND

Tegner en 3D-polylin i form af en helix

progeCAD 2024

progeCAD , er et AutoCAD ® -kompatibelt 2D / 3D CAD-program, der fungerer med AutoCAD ® DWG-filer fra AutoCAD® 2.5 til AutoCAD® 2024! 
Den bedste løsning til 
AEC, MCAD og alle generiske CAD-anvendelser.

Læs mere

FAMILIAR INTERFACE

ProgeCAD-grænsefladen får dig til at føle dig komfortabel fra begyndelsen takket være “AutoCAD® – Som” Classic ikonet og Ribbon menuer og “AutoCAD® – Like” kommandoer. 

Læs mere…

SAMMENLIGNING

progeCAD tilbyder alle de vigtigste funktioner, der er tilgængelige med AutoCAD®, og er også kendt for sine praktiske ekstraværktøjer, der tilføjes gratis for yderligere at øge din produktivitet. Din omkostningseffektive tegningskraft!
Læs mere…

FLEKSIBEL LICENSERING

progeCAD Professional er tilgængelig med forskellige evigvarende licensløsninger, der passer til alle forretnings-dimensioner, fra en enkelt drager til globale virksomheder. 

Læs mere…