progeCAD videoer

Bliv klogere på hvad progeSOFT kan tilbyde dig med progCAD PRO og Architecture ved at se nedenstående videoer.

progeCAD Professional er 2D / 3D stabil, fuldt fungerende, let at bruge DWG og DXF CAD til en rimelig pris.

Kompatibel med Windows 10, Windows 8, Windows 7 og Windows Vista, 2020 DWG kompatible, eksport i PDF og JPG-filformat, konvertere PDF i DWG-fil og inkluderer WinTopo raster til vektor værktøj til at omdanne dine papir tegninger i DWG CAD-filer. Se videoer, der viser progeCAD Professional eksklusive værktøjer og funktioner.

progeCAD 2020 PRO

En hurtig rundvisning af de vigtigste nye progeCAD 2020-funktioner. BIM / IFC / Revit ® Import, Cutomizable Værktøjspalette, Digital Signatur, Blokredigerer, Forbedret Åbning / Opbevaringstid, Konstruktion Linjer mv.

GENEREL OVERSIGT – PROGECAD HOVEDFUNKTIONER

progeCAD er en CAD-platform til teknisk tegning i 2D og 3D med mange eksklusive funktioner og værktøjer, softwaren er nem at bruge og kan passe ethvert budget.  Licensen er vedvarende, du behøver ikke at betale et årligt gebyr.
5 grunde til at vælge progeCAD
Nogle af de progeCAD fordele.
PROGECAD 2019: HVAD ER NYT?
En hurtig rundvisning af de vigtigste progeCAD 2019 nye funktioner. STEP / IGES Import-Export, IFC BIM Import, Civil / Undersøgelse DTM Features Slope and Sections, 4K display Support, forbedret Xref, forbedret interface, CUI Editor osv.
CIVIL DESIGN FUNKTIONER
Giver et sæt gratis værktøjer til civilingeniørdesign, landmåling og digital terrænmodellering (DTM) .
NY AVANCERET RENDER
Artisan Renderer integration. Render giver dig mulighed for hurtigt at lave et fotorealistisk billede af din model ved hjælp af et bredt udvalg af forudindstillede materialer og belysningsopsætninger kombineret med evnen til at skabe brugerdefinerede lamper og realistiske materialer …
HVAD ER ARTISAN RENDERER?
Artisan, den nemme at bruge rendering ansøgning til CAD designere, er rendering motor integreret i progeCAD Professional.
PERSPEKTIV IMAGE CORRECTION
Takket være dette fantastiske plugin er fotosætningen let og intuitivt, med evnen til at rette deres perspektiv gennem flerpunktssystemet.
SUPERHATCH COMMAND
Opret hatch mønstre fra billeder, blokke, eksterne referencer ( xrefs ) og wipeouts.
MULTILEADERS MED PROGECAD
Multileaders giver yderligere information om elementerne i en tegning. Dette er sådan form for information som byggedimensioner, overfladebehandlingsbehov, overfladestruktur, diameter af et fastgørelsesmiddel eller en detaljeret udkalds.
progeCAD Cloud
Gem og åbne tegninger på Cloud! progeCAD Cloud gør det nemt for dig at nå nogen af dine tegninger, uanset hvor du er.
progeCAD Vectorizer – Raster til Vector module
progeCAD Professional er 2D / 3D CAD gør det muligt at konvertere et rasterbillede til en DWG CAD-fil. Du kan konvertere dine papirtegninger til redigerbare CAD vektorer, bare med 3 enkle trin.

Se her hvorledes du kan arbejde med progeCAD – klik på billedet for at se videoen.

progeCAD 3D Tutorial
Sådan oprettes en 3D-model og gøre med progeCAD professionel. Denne video vil vise dig de grundlæggende og sikre 3D funktioner progeCAD.
progeCAD Professional Render
progeCAD Professional gør det muligt at generere høj kvalitet fotorealistiske billeder af din 3D-model. Fuld Render skaber en realistisk simulering af et projekt med lys og skygge effekter, materialeegenskaber, gennemsigtighed og refleksioner.
progeCAD 3D-modellering
Med progeCAD du er i stand til at oprette og redigere 3D-objekter. progeCAD tilbydes til en langt lavere pris end AutoCAD LT gør tilgængelige langt flere kommandoer og værktøjer blandt hvilke du også få 3D-modellering og rendering.
progeCAD Professionel: iCADLib
Den iCADLib modul giver dig mulighed for at gemme og organisere en lang række CAD blokke. ProgeCAD omfatter mere end 22.000 standard blokke (arkitektonisk, elektriske, mekaniske, osv …). Derudover kan du indsætte dine egne personlige mapper eller downloade millioner af blokke fra TraceParts hjemmeside.
progeCAD Professionel: TraceParts
Den Tracepartsonline CAD Portalen giver hundredvis af leverandør kataloger og mere end 100 millioner CAD modeller og produktnavne datablade i alle sektorer af industrien. progeCAD tilbyder en personlig og eksklusiv adgang til TraceParts portalen, integreret i iCADLib modulet.
Konverter en PDF til DWG med progeCAD
Sådan konverteres en PDF-fil i en CAD DWG med et enkelt klik operation i progeCAD. Du kan vedligeholde lag, når du konverterer en PDF med lag i en fil CAD og skabe lag på PDF generation.
progeCAD Professionel: lag i PDF-filer
Ny PDF driver muliggør og skaber lagdelte PDF-filer: du kan bevare lag, når du konverterer en PDF med lag i en fil CAD og skabe lag på PDF generation.
Fra papir til CAD med progeCAD
Hvordan man får en progeCAD fil fra et papir tegning. progeCAD raster til vektor konverter oversætter et rasterbillede i det tilsvarende vektor billede.
progeCAD Professionel: Google Earth AddOn
Google Earth ™ udvidelse til progeCAD giver dig mulighed for at importere en Google Earth-visning og bruge det til at finde din CAD modeller og udgive dine projekter i Google Earth.

Her kan du hente manualer, brochure, prisliste og vejledninger i håndtering af progeCAD.

Klik på billede-ikonet for at hente materialet. Kræver Adobe Reader for at læse filen.
Information om progeCAD
En fantastisk tutorial om progeCAD af Ralph Grabowski. For nye brugere og AutoCAD brugere.
Skræddersy progeCAD
Sådan tilpasses progeCAD. For avancerede brugere. Fra ralph Grabowski.
 progeCAD 2020 – Brochure
progeCAD 2011 – Manual
Venligst bemærk – PDF filen fylder 16.8 MB – hav tålmodighed…
  progeCAD 2020 – Prisliste

progeCAD Arkitektur

progeCAD Arkitektur er et 3D & 2D Arkitektonisk software der benytter DWG som dets eget filformat. Meget intuitiv, sin kraftfulde BIM-teknologi vil hjælpe dig med at tegne hurtigere og lettere i 3D & 2D. Om det er i 3D eller 2D-visning, progeCAD Architecture giver dig intelligente og parametriske objektbibliotekerne til at tegne bygninger, huse eller interiør: vægge, vinduer, døre, trapper, altaner, tage … Du skal bare vælge en figur og ændre dens dimensioner.Se vores instruktionsvideoer som viser hvordan man lærer progeCAD Arkitektur på mindre end 30 minutter!
progeCAD Arkitektur 2014
progeCAD Arkitektur er en arkitektonisk Software, der med sofistikeret BIM teknologi hjælper dig trin efter trin.Tegning i 3D med progeCAD Arkitektur er endnu hurtigere og nemmere end i 2D med generisk CAD-software såsom AutoCAD® eller progeCAD Professional.

10 grunde til progeCAD Architecture

Gennem videoerne vil du få en grundig gennemgang af de muligheder som progeCAD Architecture kan tilbyde. Klik på billedet for at se videoen lokal eller overskriften for at se den på youtube webstedet.
Indledning
progeCAD Architecture er designet til at hjælpe dig med at tegne bygninger i 2D / 3D direkte i DWG-filformat, og i det samme venlige miljø som for AutoCAD-brugere.
BIM teknologi med CAD-interface
Med progeCAD Arkitektur får du fordelene af BIM teknologien som ikke give afkald branchens standard format, da du arbejder direkte med DWG-filformat.
Parametriske objekter
progeCAD Arkitektur s bygningsdele og objekter er parametrisk: ved at dobbeltklikke på et objekt, kan du ændre dens egenskaber.
3D-trapper i et par klik
progeCAD Architecture gør det muligt at skabe en 3D trappe bare i et par klik, og derefter nemt ændre det ved at dobbeltklikke på trappen og indføre de nødvendige ændringer gennem de parametriske objekt dialoger.
3D-tagene i et par klik
progeCAD Architecture gør det muligt at skabe en 3D tag bare i et par klik, og derefter nemt ændre det ved at dobbeltklikke på taget og indføre de nødvendige ændringer gennem de parametriske objekt dialoger.
2D-tegninger fra 3D-modeller
I progeCAD Architecture kan du generere fra din 3D projektet alle 2D arbejdstegninger: grundplaner, opstalter, tværsnit og i perspektiv.
Avanceret rendering
progeCAD Architecture giver Optisk Render mode baseret på ray tracing teknologi der giver dig avancerede fotorealistiske billeder.
3D-model walktroug
progeCAD Architecture gør det muligt at skabe en virtuel rundtur i din 3D-model.
Ground modellering
progeCAD Arkitektur tilbyder en række kommandoer til at skabe en 3D-terrænmodel, import punkter fra Tachymeter data tekstfil, at beregne, hvor meget udgravning eller fyld-materiale er nødvendigt i dit projekt.
Bill af materialer
Beregning af materialer gør mængder tilgængelige af alle data og typer af byggematerialer for at beregne prisen på din bygning.
Øvelser i hvorledes du laver et arkitektonisk projekt med progeCAD Architecture.
Vægge og åbninger (del 1)
Med progeCAD Arkitektur kan du designe direkte på 3D-bygningsmodel, ved frit at forme og manipulere i realtid de arkitektoniske elementer som vægge, døre og vinduer.
Bjælker og Plader
Denne video vil guide dig, hvordan du opretter plader, søjler og bjælker i progeCAD Architecture.
3D Trapper
progeCAD Architecture gør det muligt at modellere trapper, tage, skinner og vertikale eller horisontale elementer af enhver type og form.
3D-Tage
I progeCAD Architecture kan du nemt forme nogen form for 3D-tag og skabe endnu forskellige personlige former.
Gavle
I progeCAD Architecture kan du tegne en gavl eller ændre et eksisterende tag ved at tilføje en gavl til det.
Tværsnit
progeCAD Arkitektur tilbyder en fuld kontrol over designprocessen på både 3D-modellen og alle projektets tegninger
Kopier gulv
Med progeCAD Arkitektur kan du nemt modellere en 3D bygning kopiere projektets elementer fra et niveau til et andet.
Rendering
progeCAD Arkitektur producerer høj kvalitet fotorealistiske scener ved hjælp af et rigt bibliotek af ægte materialer med tekstur (f.eks marmor, træ, sten, tæpper osv), som kan vælges og justeres korrekt, hvis det er nødvendigt.
Fri rute trapper
Denne video vil guide dig hvordan du tegner fri-formede trapper og ramper.
Cirkulære trappe
progeCAD Architecture gør det muligt at man nemt og hurtigt kan modellere trapper af enhver type og form.Denne video vil guide dig hvordan du tegner vindeltrapper.
Screen tegning
Denne video vil guide dig, hvordan du opretter og udveksle synspunkter til projekt- og gemme filer af axonometrisk synspunkter i DWG-format.

Brugervejledninger, tekniske færdigheder, tips & tricks, informationsmateriale om progeCAD Architecture.

Gå tilbage