Support CADprofi

Velkommen til CADprofi support for danske brugere.

På CADprofi hjemmeside findes support side på engelsk, som indeholder svar på mange forskellige spørgsmål. Klik her for at gå til CADprofi’s supportside

Alternativt finder du mange svar på licens- og tekniske spørgsmål på CADprofi FAQ. 

 

Dansk CADprofi support

Active Communication ønsker naturligvis at yde vore brugere af CADprofi den bedste oplevelse og har derfor oprettet denne support side, hvor vi vil bringe svar på spørgsmål samt bringe vigtige supportrelaterede svar vi modtager fra CADprofi.

Finder du ikke svar på dit problem, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os – gå til kontakt os

Hvordan arbejder jeg eksternt med CADprofi?

Dato: 18-03-2020.

På grund af den epidemiologiske situation vil vi gerne minde CADprofi-brugere om, hvordan de let kan overføres licensen til en anden computer (f.eks. Hjemmecomputer).

CADprofi-licens tildeles bruger/virksomhed og ikke til en bestemt computer. Derfor, hvis du har brug for at arbejde eksternt, kan du hurtigt overføre din licens til en bærbar computer eller en hjemmecomputer. En detaljeret beskrivelse af, hvordan man overfører licenser til en anden computer, er beskrevet herunder – klik på +.

 

  1. Download den seneste installationsfil eller en anden version, som du har rettigheder til (med tidligere dato, der afslutter abonnementet).
  2. Installer og konfigurer CADprofi til dit basis CAD-program på en ny computer.
  3. (Valgfrit) Hvis brugerfremstillede biblioteker, symboler, linje eller objekter der er på den forrige computer, er mappen UserData (som er placeret i hovedprofilen CADprofi) såvel som Working_symbols , Working_folder og Working_parametrics (som er placeret i Producentens mapper) kan kopieres til den nye computer.
  4. Fjern licensen fra den forrige computer. For at gøre dette skal du åbne dialogboksen Activation ond-registrering , der er tilgængelig i kommandoen CADprofi – About , højreklik på det viste serienummer, og vælg Fjern funktionen fra pop-up-menuen .
  5. Gendan de foregående indstillinger på dit basis CAD-program på den forrige computer. Denne handling er påkrævet for at fjerne oplysninger om CADprofi fra basis CAD-programmet. Denne handling skal udføres ved at vælge indstillingen Gendan CAD , der er tilgængelig i programvinduet CADprofi Configuration .
  6. Afinstaller CADprofi-applikationen fra den forrige computer.
  7. Aktivér serienummeret på den nye computer. Den anbefalede metode er Online-aktivering (denne indstilling er tilgængelig i dialogboksen Aktivering og registrering ).
Vi opfordrer også til at se videovejledningen: Aktivering af CADprofi-licens