Fleksibel licensering

PROGECAD PROFESSIONAL ER TILGÆNGELIG MED FORSKELLIGE PERPETUAL LICENSERINGSLØSNINGER

Udforsk, hvordan progeCAD-licensløsninger kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din CAD. At vælge den rigtige licensløsning er en afgørende beslutning, som hjælper dig med at reducere omkostningerne og bedre organisere dit arbejdsmiljø. Mulighed for en gratis prøveperiode for at se, hvordan vores produkt kan være praktisk, når du gør dine ideer til virkelighed.

Perpetual Licensing! Ingen årligt gebyr.
Du bestemmer, hvornår du skal opgradere

progeCAD hjælper dit firma med licenshåndteringen

SL - SINGLE LICENSE

Adgang til enkeltbruger er et godt valg for organisationer, der har brug for en eller flere stand-alone licenser. Disse licenser er tildelt individuelle brugere og kan ikke deles. Single License giver den samme bruger mulighed for at holde softwaren installeret samtidigt på et skrivebord og en bærbar computer for mere fleksibilitet.

NLM - NETWORK LICENSES

Adgang til flere brugere er et godt valg for virksomheder med flere brugere, der har brug for adgang til den samme software, der implementeres via netværkslicenser. Netværkslicenser er ikke tildelt individuelle brugere og kan deles. Netværkslicenser kræver ikke en internetforbindelse for at aktivere eller bruge.

progeCAD NLM kan installeres på så mange computere som du vil. Du kan dog kun bruge softwaren kun på antallet af købte pladser. Hvis du f.eks. Har 8 licenser og 10 brugere, har alle brugere adgang, men kun 8 kan bruge produktet til enhver tid. Fordi du kan installere produkterne på flere systemer end antallet af købte licenser, får du ægte flydende licenser på tværs af hele din organisation.

Licens Take-Away inkluderet: takket være denne funktion NLM-licenser kan midlertidigt flyttes på bærbare computere eller en ekstern pc, der skal bruges offline. Max fleksibilitet!

SITE LICENSES - CORPORATE ONE SITE

Produkterne kan installeres og bruges samtidigt på et ubegrænset antal computere under firmanavnet inden for en unik virksomhedslokalisering eller produktionsenhed. Kun én licens til at betjene hele virksomheden har brug for ubegrænsede brugere.

SITE LICENSES - CORPORATE COUNTRY

Produkterne kan installeres og bruges samtidigt på et ubegrænset antal computere under firmaets navn i hele landet.
Kun én licens til at dække hele virksomheden der har brug for licens med ubegrænsede brugere.

Global Worldwide licensaftale kan fastsættes på anmodning. Kontakt os for Info 

progeCAD 2022

progeCAD , er et AutoCAD ® -kompatibelt 2D / 3D CAD-program, der fungerer med AutoCAD ® DWG-filer fra AutoCAD® 2.5 til AutoCAD® 2022! 
Den bedste løsning til 
AEC, MCAD og alle generiske CAD-anvendelser.

Læs mere

AVANCEREDE EGENSKABER

Udover at være et altomfattende 2D CAD-værktøj med al den grundlæggende tegningsfunktionalitet, tilbyder progeCAD professionelle et stort antal avancerede funktioner og eksklusive værktøjer. 

Lær mere…

SAMMENLIGNING

progeCAD tilbyder alle de vigtigste funktioner, der er tilgængelige med AutoCAD®, og er også kendt for sine praktiske ekstraværktøjer, der tilføjes gratis for yderligere at øge din produktivitet. Din omkostningseffektive tegningskraft!

Lær mere…

FAMILIAR INTERFACE

ProgeCAD-grænsefladen får dig til at føle dig komfortabel fra begyndelsen takket være “AutoCAD® – Som” Classic ikonet og Ribbon menuer og “AutoCAD® – Like” kommandoer. 

Lær mere…