Skoler

progeSOFT tilbyder gratis uddannelsesmæssig licens til uddannelsesinstitutioners pc’er samt lærer og elevers hjemmecomputer.

Sådan får du en progeCAD uddannelsesmæssig licens:

  1. Hent en prøveversion af progeCAD Professionel. Du kan benytte versionen i 30 dage.
    Klik på  Download
  2. Hvis du ønsker tildelt uddannelsesmæssig licens udfyldes formularen på progeCAD website (engelsk). Klik på:Bestil licens
  3. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os ved tvivlsspørgsmål. Send en e-mail til info@progecad.dk
  4. Når vi (progeCAD) modtager din anmodning om licens, vil din uddannelsesinstitution blive evalueret for støtteberettigelse for en gratis uddannelsesmæssige licens af progeCAD. Som følge heraf sendes løbenummer nemlig for programmel aktivisering eller forklaring på en eventuel afvisning af anmodningen til den angivne e-mail-adresse.

Den pædagogiske licens er gyldig i et år. Når licensen er ved at udløbe, og du foretrækker at fortsætte med at bruge softwaren, bedes du sende en anmodning om en licens fornyelse eller en ny softwareversion efter proceduren som er angivet ovenfor.

Hvis du kan lide dette initiativ, vil det glæde os at du viser følgende sætning på en offentlig side på dit facebook og på skolens hjemmeside:

“Vore studerende lærer Computer Aided Design (CAD) gennem en donation af progeCAD Professional af progeCAD via www.progecad.dk”

Det er en god måde at vise din påskønnelse og samtidigt støtte vores virksomhed i udbredelsen af progeCAD i Danmark.

Hvis du er studerende, kan du udskrive denne side og vise din lærer om mulighederne med progeCAD, og navnlig om dette unikke uddannelsesmæssig tilbud. Invitere dine lærere til at prøve progeCAD ved at downloade en prøveversion fra vores hjemmeside og derefter få skolens godkendelse til at benytte progeCAD i uddannelsen ved at sende progeCAD et anmodningsbrev som anvist ovenfor. På denne måde vil du kunne bruge softwaren gratis både i uddannelsesinstitutionen og derhjemme.