iCADMac Features

DWG 2020 Kompatibilitet

Det oprindelige format til iCADMac ® er DWG, som giver en uovertruffen kompatibilitet med AutoCAD ® uden behov for filkonvertering og ingen risiko for tab af data. Desuden iCADMac giver dig mulighed for at eksportere din tegning filer i de fleste af de tidligere AutoCAD® DWG og DXF versioner. Den understøtter AutoCAD ® DWG / DXF fra version 2.5 til 2020.

PDF IMPORT

Takket være vores PDF2DWG-modul kan du oprette en DWG-fil ved at importere en PDF-vektorfil og bruge den som en standard iCADMac-tegning.

PDF-filer, der er blevet redigeret på iPAD, kan importeres og konverteres til DWG-format til iCADMac. Dette kan være et nyttigt tidsbesparende værktøj ved at importere PDF-komponenttegninger, som du nemt kan finde på internettet.

PDF Export

PDF-formatet er et behageligt format til offentliggørelse af dine dokumenter, der kan læses gennem Acrobat Reader. Acrobat Reader er et gratis værktøj til stede på de fleste pc’er og kan frit downloades på internettet. iCADMac opretter PDF-filer, der svarer til den visning, der er valgt til udskrivning. Dine tegninger kan leveres til kunder og leverandører ved hjælp af dette nemme og pålidelige format

Konverter 3D-tegninger til rige interaktive 3D PDF-dokumenter, hvor brugerne kan rotere og zoome ind for at afsløre skjulte detaljer i en standard teknisk PDF-rapport. 3D PDF giver mulighed for at kommunikere til hele kloden og dele dine data med alle på en nem og innovativ måde. Smart samarbejde med dine ordførere og designere samt brugere, der ikke beskæftiger sig med CAD-software. iCADMac er den eneste DWG CAD til Mac, der understøtter denne funktion.

Design Center

Forøg din produktivitet ved meget nemt at dele indhold mellem filer.

Du kan gennemse din computer eller dit netværk for at finde nyttige indhold til brug i tegningen som blokke, referencetegninger eller billeder, lag, ark, stilarter …

PDF og DGN Underlag

 PDF- og DGN-filer kan vedhæftes som et underlag til en tegningsfil og bruges som baggrund for dine tegninger. Hvis du har et PDF-billede, som du vil henvise til, når du tegner, skal du vedhæfte det som et underlag, det svarer til at vedhæfte en xref.

MultiLeader-kommandoer

Avanceret oprettelse og redigering af ledere. 
 MultiLeader. Opretter MultiLeaders baseret på MultiLeaderStyles. 
 EditMultiLeader. Tilføjer og fjerner lederlinjer for MultiLeaders. 
 MultiLeaderStyle. Opretter og styrer MultiLeaderStyles.

Gradientskravering

iCADMac kan skabe gradientluge ved at specificere en luge, der bruger en glat overgang mellem to farver eller mellem en lysere og mørkere nuance af samme farve.  
Gradientlukningsfunktionen skaber tegninger til præsentationer direkte i iCADMac uden yderligere specifik software.  
Du kan også vise tegninger, der indeholder gradientluge, der er oprettet i AutoCAD

Tabeller

En tabel er en samling celler, som kan indeholde data af forskellige slags, fra noter til blokke. Tabeller kan bruges til regning af materialer, komponentlister, revisioner og tekst til at organisere og administrere oplysninger inden for dine tegninger. I en tabel er dataene organiseret i linjer og kolonner. Tabeller kan oprettes og tilpasses af brugeren, der kan vælge deres visning ved at definere en stil, som kan anvendes til tabellerne.

Billedindsættelse og klip

Du kan indsætte, redigere og klippe Raster-billeder (scannede billeder, fotos, billeder fra internettet osv.). i en tegning. iCADMac giver også mulighed for at vise og indsætte billeder i jpeg-, bmp-, gif- og png-formater samt billeder med polygona-clip-områder.

Polygonale Viewports

I layout kan du oprette rektangulære, polygonale og uregelmæssige former Viewports. Denne funktion giver maksimal fleksibilitet, når du opretter udskriftslayout.

XREF’er eller eksterne referencer er .dwg tegne filer henvist til i den nuværende tegning. I tilfælde af at en XREF er knyttet til den aktuelle tegning, vises en ændring, der er foretaget på XREF-tegningen, når XREF genindlæses, eller tegningen åbnes igen. 
En tegning kan vedhæftes som en XREF til flere tegninger, samt flere tegninger kan vedhæftes som en XREF til den samme tegning. 
XREF’er kan indsættes i enten model- eller papirplads, de kan roteres, skaleres eller placeres på et givet koordinat, såvel som deres lag er synlige eller usynlige.

Standard Interface

iCADMac tilbyder et arbejdsmiljø med standard CAD menuer og værktøjslinjer i kombination med en genkendelig Mac OS X applikations brugergrænseflade.

Egenskabslinje

Med egenskabslinjen kan du få adgang til alle enhedsegenskaber i en tegning. Gennem den enkle og intuitive grænseflade kan du redigere sådanne enhedsegenskaber som farve, linjetype, lag, refererede point, URL osv.

Ud over de lukker, der normalt er tilgængelige i et CAD-program, kan du finde over 300 ekstra lukkemønstre til fliser, vægge, gulve, paneler, jord, mursten, glas, træ etc.

Pack and Go

Opretter en pakke, der indeholder den aktuelle tegning og dens afhængige filer, f.eks. Referencer, refererede billeder, refererede PDF-filer, skrifttypefiler, fontmapping-filer, PrintStyle-filer og Print Configuration-filer.

PDF og DGN Underlay

PDF-formatet bruges bredt overalt. Hvis du modtager en PDF-fil, som du vil henvise til, når du tegner, kan du vedhæfte den som et underlag og se det sparsomt ud over tegneenhederne.

iCADMac foreslår basisgengivelsesmodulet med flere lys og skygge-understøttelse. 
Det avancerede Ray-tracing-modul med materialer, refleksion, gennemsigtighed og glatte skygger vil snart være tilgængelig som option modul.

Multiline-objekter kan bestå af op til 16 parallelle linjer, kaldet “elementer”. Multiliner gør det muligt hurtigt at skabe vægge, veje, isolering etc. iCADMac tilbyder en komplet konfigurationsmaske, der er specielt designet til at definere forskellige multiline-stilarter

Clouds

Revision skyer bruges i tegninger til at angive, at visse områder kræver eller indeholder revisioner. Du kan oprette rektangulære, elliptiske og frihåndsklare skyer for at fremhæve tegneområder. Du kan justere radiusen for de sekventielle buer af Clouds.

DWG tegninger kan overføres til iPAD (iPod, iPhone) medAutoCAD DWG Viewer
Tegningerne kan sendes til mobilenheden via e-mail og kan ændres med annoteringer. Så er det muligt at sende tilbage til iCADMac ved hjælp af AutoCAD DWG Viewer

iCADMac læser og skriver 3D faste objekter med ACIS Solid Modeling-biblioteker (det samme som AutoCAD®)
Essential for dem, der beskæftiger sig med Industrial Design, Dies, komplekse arkitektoniske elementer og generelt til enhver applikation, hvor der skabes komplekse tredimensionale former hurtigt og nemt. 
ACIS-faststoffer er tilgængelige takket være en aftale, der er indgået med Spatial, leverandøren af ​​teknologi til solid modellering til mange af de vigtigste CAD-softwarevirksomheder i verden. 
iCADMac har implementeret komplet styring af ACIS-faste stoffer, herunder visning, udskrivning, oprettelse og redigering. 
Udveksling af CAD-projektdata med anden CAD-software, der bruger ACIS Solids (såsom AutoCAD®) er derfor en simpel proces! 
At skabe komplekse tredimensionale former ved hjælp af solide modeller gøres lettere i sammenligning med de mere traditionelle teknikker.

iCADLib - avancerede blokke biblioteker

Mere end 22.000 blokke er klar til at blive brugt til byggeri, arkitektur, indretning, 3D Møbler, Mekanik, Elektriske, Elektronik, Stålprofiler og mange andre industrier. Takket være Blocks Library Management-modulet er det hurtigt og nemt at finde et symbol, du har brug for. iCADLib kan også bruges til at styre biblioteker af symboler eller personlige, der allerede eksisterer.

iCADLib indeholder adgang til Traceparts for progeCAD: Avanceret integration med progeCADs Traceparts webportal for nem styret brug af mere end 100 millioner blokke. 
Direkte styret blokindføring fra nettet til dine tegninger, lige i et øjeblik.

Tegnefelter

Tilføj felter til kommentarer. Brug felter til at opdatere synlige oplysninger som modifikationsdato, tegne navn og forfatter. For eksempel kan du med markeringer holde tekst i titelblokke nøjagtigt. Emner opdateres automatisk, når du gemmer, udskriver eller genopbygger tegninger.

Tilpasning

iCADMac tillader en nem menuel tilpasning via GUI eller XML. Lisp og C ++ (DRX) support. Nem port til eksisterende AutoCAD ® rutiner og applikationer  

Systemkrav

  – Apple® Mac® Pro, MacBook® Pro, iMac® , Mac® mini, MacBook Air® , MacBook®
  – Mac OS X v10.12 eller senere 
  – x64 Intel-processor 
  – 4 GB RAM (8 GB anbefales) 
  – 4 GB ledig diskplads til download og installation (6 GB anbefales) 
  – Alle grafikkort på understøttet hardware 
  – 1.366 x 768 skærm med ægte farve 
  – Mac OS X-kompatibel printer