iCADMac Features

DWG 2018 Kompatibilitet

Det oprindelige format til iCADMac® er DWG, som giver en uovertruffen kompatibilitet med AutoCAD® uden behov for filkonvertering og ingen risiko for tab af data. Desuden giver iCADMac dig mulighed for at eksportere dine tegnefiler i de fleste af de tidligere AutoCAD® DWG- og DXF-versioner. Den understøtter AutoCAD® DWG / DXF fra version 2.5 til 2018.

PDF IMPORT

Takket være vores PDF2DWG-modul kan du oprette en DWG-fil ved at importere en PDF-vektorfil og bruge den som en standard iCADMac-tegning.

PDF-filer, der er blevet redigeret på iPAD, kan importeres og konverteres til DWG-format til iCADMac. Dette kan være et nyttigt tidsbesparende værktøj ved at importere PDF-komponenttegninger, som du nemt kan finde på internettet.

PDF Export

PDF-formatet er et behageligt format til offentliggørelse af dine dokumenter, der kan læses gennem Acrobat Reader. Acrobat Reader er et gratis værktøj til stede på de fleste pc’er og kan frit downloades på internettet. iCADMac opretter PDF-filer, der svarer til den visning, der er valgt til udskrivning. Dine tegninger kan leveres til kunder og leverandører ved hjælp af dette nemme og pålidelige format

3D PDF Export

Konverter 3D-tegninger til rige interaktive 3D PDF-dokumenter, hvor brugerne kan rotere og zoome ind for at afsløre skjulte detaljer i en standard teknisk PDF-rapport. 3D PDF giver mulighed for at kommunikere til hele kloden og dele dine data med alle på en nem og innovativ måde. Smart samarbejde med dine ordførere og designere samt brugere, der ikke beskæftiger sig med CAD-software. iCADMac er den eneste DWG CAD til Mac, der understøtter denne funktion.

Design Center

Forøg din produktivitet ved meget nemt at dele indhold mellem filer.

Du kan gennemse din computer eller dit netværk for at finde nyttige indhold til brug i tegningen som blokke, referencetegninger eller billeder, lag, ark, stilarter …

PDF og DGN Underlag

 PDF- og DGN-filer kan vedhæftes som et underlag til en tegningsfil og bruges som baggrund for dine tegninger. Hvis du har et PDF-billede, som du vil henvise til, når du tegner, skal du vedhæfte det som et underlag, det svarer til at vedhæfte en xref.

Billedindsættelse og klip

Du kan indsætte, redigere og klippe Raster-billeder (scannede billeder, fotos, billeder fra internettet osv.). i en tegning. iCADMac giver også mulighed for at vise og indsætte billeder i jpeg-, bmp-, gif- og png-formater samt billeder med polygona-clip-områder.