CADprofi video-tutorials

Vælg modulet og se video tutorials

CADprofi Architectural

Program hjælper med at skabe tegninger for byggeri, tværsnit og højder og gør det muligt at tegne vægge, indsætte døre og vinduer, skabe arkitektoniske dimensionering og beskrivelser, samt bruge objekter fra biblioteket af møbler og andet udstyr. En unik programfunktion er muligheden for at lave evakuerings- og sikkerhedsplaner.

CADprofi Electrical

Program hjælper med at designe alle elektriske installationer i både byggeri og industri. Applikationer har fået en bekvem skematisk editor, en mulighed for at designe på arkitektoniske planer, samt muligheden for at skabe 3D-modeller til nogle installationstyper.

CADprofi HVAC & Piping

Program hjælper med at designe varme, vand og spildevand, gas, medicinsk, brandsikkerhed, ventilation, aircondition, køling, teknologiske og andre installationstyper i både byggeri og industri. Intelligent indsættelse af symboler og objekter, automatisk tegning af installationsvisninger, oprettelse af specifikationer og biblioteker af kendte producenter er kun nogle af fordelene ved applikationer.

CADprofi Mechanical

Program hjælper med at designe mekaniske- og byggeprojekter i 2D. Applikationen indeholder et omfattende sæt standardiserede dele udarbejdet på grundlag af nationale og internationale standarder. Det er også muligt at tegne og redigere teknologiske ordninger samt hydrauliske og pneumatiske systemer.