CADprofi FAQ salg og licens

Spørgsmål om salg og licens

Her finder du svar på relevante CADprofi spørgsmål vedrørende salg og licenser.

Finder du ikke svaret her er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

 1. Download den seneste installationsfil eller en anden version, som du har rettigheder til (med tidligere dato, der afslutter abonnementet).
 2. Installer og konfigurer CADprofi til dit basis CAD-program på en ny computer.
 3. (Valgfrit) Hvis brugerfremstillede biblioteker, symboler, linje eller objekter blev defineret på den forrige computer, er mappen UserData (som er placeret i hovedprofilen CADprofi) såvel som Working_symbols , Working_folder og Working_parametrics (som er placeret i Producentens mapper) skal kopieres til den nye computer.
 4. Fjern licensen fra den forrige computer. For at gøre dette skal du åbne dialogboksen Activation ond-registrering , der er tilgængelig i kommandoen CADprofi – About , højreklik på det viste serienummer, og vælg Fjern funktionen fra pop-up-menuen .
 5. Gendan de foregående indstillinger på dit basis CAD-program på den forrige computer. Denne handling er påkrævet for at fjerne oplysninger om CADprofi fra basis CAD-programmet. Denne handling skal udføres ved at vælge indstillingen Gendan CAD , der er tilgængelig i programvinduet CADprofi Configuration .
 6. Afinstaller CADprofi-applikationen fra den forrige computer.
 7. Aktivér serienummeret på den nye computer. Den anbefalede metode er Online-aktivering (denne indstilling er tilgængelig i dialogboksen Aktivering og registrering ).

Vi opfordrer også at se videovejledningen: Aktivering af CADprofi-licens

CADprofi Suite indeholder alle 4 CADprofi-moduler (Arkitektonisk, Elektrisk, Mekanisk, HVAC & Piping), der sælges i et sæt billigere end at købe separate moduler. Af denne grund er licensen til dette program en enkelt bruger (enkelt set) licens, og det er ikke muligt at installere de forskellige moduler købt som CADprofi Suite på forskellige computere.

CP-Symbols-programmet indeholder biblioteker med symboler og objekter, der bruges i mange brancher. CADprofi-programmet er et mere omfattende program end CP-symboler – det indeholder blandt andet mange ekstra funktioner og kommandoer takket være hvilke du vil udføre dit arbejde meget hurtigere. En komplet sammenligning af CADprofi vs CP-symboler kan findes på dette link .

Ja. Hvert CADprofi-modul har mere indhold end det tilsvarende CP-Symbol-modul. På grund af dette indeholder hvert CADprofi-modul det tilsvarende CP-Symbol-modul. Af denne grund er det ikke nødvendigt at købe for eksempel CP-symboler Arkitektonisk, hvis brugeren allerede har CADprofi Architectural. Det er dog muligt at købe et CADprofi-modul og et andet CP-Symbols-modul fra en anden branche (f.eks. CADprofi Architectural og CP-Symbols Mechanical).

CADprofi-programmet indeholder en gratis pakke med yderligere fordele (abonnement) i 12 måneder fra købsdatoen. Umiddelbart før udløbsdatoen kan abonnementet forlænges med endnu et år. Som en del af abonnementet kan brugeren downloade alle de tilgængelige nye programversioner og installere software på en ekstra computer af den samme bruger (f.eks. Hjemmecomputer) under betingelse, at der på samme tid kun bruges et program. Abonnementsomkostningerne i 12 måneder er 25% af programværdien.

Opdateringer er til brugere, hvis vedligeholdelse er udløbet og ikke har besluttet at forny den. Opdateringsomkostningerne er 50% af programværdien. Efter at have købt opdateringen modtager brugeren også 1 års vedligeholdelse gratis (det samme som ved køb af en ny licens).

Tidslicenser kan forlænges, når de udløber ved at købe en anden tidslicens.
Tidslicens kan også konverteres til en fuld kommerciel licens (levetid) ved at købe en crossupgrade (prisen for crossupgrade er 25% lavere end prisen på en ny kommerciel licens).

Mulige årsager:

 1. Brugeren har installeret en programversion, som han ikke er autoriseret til. I dette tilfælde skal brugeren afinstallere denne version og installere og konfigurere sit CAD-program med en ældre version, der er i overensstemmelse med hans abonnementsdato .
 2. Brugeren har fornyet abonnementet eller købt en opdatering, men han har ikke opdateret oplysninger om sin licens. I dette tilfælde skal brugeren klikke på funktionen Aktivér / registrere , der er tilgængelig i dialogboksen Aktivering og registrering .

Netværkslicens giver brugeren mulighed for at bruge CADprofi-softwaren i et specifikt LAN-netværk (Local Area Network). Med denne licens kan CADprofi installeres på et hvilket som helst antal computere, der bruges i et specificeret netværk, mens antallet af bestilte licenser definerer antallet af brugere, der kan bruge programmet samtidig. Læs mere..

Ja, det er muligt at udvide en kommerciel licens til en netværkslicens under forudsætning af, at brugeren har et aktivt abonnement. Omkostningerne er 25% af den aktuelle (enkelt) programpris. For at kunne beregne omkostningerne ved at udvide til flere netværkslicenser skal du kontakte os.

Netværkslicens er kun tilgængelig for CADprofi.

Du kan finde beskrivelsen af ​​alle tilgængelige licenser her .

For at aktivere en kommerciel version af CADprofi-applikationen skal du udføre processen med at aktivere licensen. Detaljeret information om registrering og aktivering af licensen findes i denne video: Aktivering af CADprofi-licens

Årsagen til problemer i onlineopdateringssystemet kan være firewall- eller antivirusindstillingerne. I dette tilfælde anbefaler vi brugeren at downloade og installere den nyeste version af installationsfilen, der kanr downloades direkte fra CADprofi’s hjemmeside:
– installationsfil uden fabrikantens biblioteker ,
– installationsfil med fabrikantens biblioteker .

 

Spørgsmål om salg og licens

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

CADprofi-programmer fungerer i mange basale CAD-programmer, inklusive AutoCAD . Mens AutoCAD LT® er et program med begrænsede muligheder og tillader ikke direkte at køre eksterne tilføjelser. Brugeroplevelser har dog vist, at det efter installation af yderligere værktøjer fra andre virksomheder er muligt at køre applikationer i AutoCAD LT®:

 • CADsta MAX – muliggør indlæsning af CADprofi med en valgt AutoCAD LT-version. Før du køber, er det nødvendigt at teste, om CADSTA MAX-programmet fungerer med din version af AutoCAD LT®. CADSTA MAX-konfigurationsvejledning med CADprofi-programmet kan findes her .
 • LTX – muliggør indlæsning af CADprofi med AutoCAD LT (fra version 2000 til 2019).
  LTX-program vil ikke blive videreudviklet. Den sidste version fra 17.10.2018 understøtter AutoCAD LT2000 – LT2019. LTX understøtter ikke opdateringer, Hotfix, ServicePack, patches til AutoCAD LT (uanset version) udstedt efter 17.10.2018.

Sådan kan CADprofi samarbejde med AutoCAD LT:

 1. For brugere, der har LTX, ændres intet. Fremtidige versioner af CADprofi vil fortsat arbejde med ældre versioner af AutoCAD LT (LT2000 – LT2019). Hvis du har et aktivt abonnement på AutoCAD LT, har du ret til at bruge tidligere versioner af programmet. For eksempel, efter frigivelsen af ​​AutoCAD LT 2020, kan brugeren stadig bruge f.eks. AutoCAD LT 2019-versionen. Nyere versioner af CADprofi fungerer med alle versioner af AutoCAD LT, der blev udstedt før 17.10.2018.
 2. Brugere, der foretrækker at arbejde i nyere AutoCAD LT, f.eks. AutoCAD LT 2020, kan bruge CADprofi ved at bruge et ekstra CADsta MAX- program, som gør det muligt at køre CADprofi / CP-symboler i den valgte AutoCAD LT-version.
 3. Brugere, der ønsker at forenkle installationen af ​​softwaren og samtidig reducere dens omkostninger, foreslår vi, at der købes alternative programmer til AutoCAD. For eksempel for prisen på et årligt AutoCAD LT-abonnement (+ yderligere CADsta MAX- modul) kan du købe en levetidslicens for progeCAD eller ethvert andet CAD-program, der ikke kræver yderligere moduler.
  Dette program fungerer i DWG-format og har en meget lignende række af kommandoer som AutoCAD. I det daglige arbejde er den på ingen måde ringere end AutoCAD LT, og deres funktionalitet ligner ofte den fulde version af AutoCAD.

CADprofi company hasn’t got any influence on further development of other producers tools. That is why, it is not guaranteed that these tools will function in every hardware and system configuration in particular when user installs an update (ServicePack or Hotfix) to AutoCAD LT® program. These programs are not covered with CADprofi subscription and we don’t provide support regarding the working of our applications with AutoCAD LT®.