IntelliCAD giver progeCAD en turbo motor

progeCAD brugere har noget at glæde sig til.

progeCAD bruger IntelliCAD som motor og med den nye version af IntelliCAD 10.1 vil progeCAD give baghjul til de fleste CAD programmer.


17. august 2021 har IntelliCAD Technology Consortium frigivet IntelliCAD 10.1, som indeholder forbedringer af ydeevnen og nye funktioner.


IntelliCAD 10.1 er hurtigere, når du vælger enheder og to gange hurtigere til greb redigering, greb visning, enhed snapping og tegning regenerere.

Nye funktioner omfatter muligheden for at indsætte og arbejde med geografiske kort, gendanne standardprogramindstillinger fra operativsystemets startmenu, oprette og redigere tabeller og tabeltypografier, oprette og redigere arksæt, indsætte dynamiske blokke, importere .pdf filer med mere avancerede indstillinger, importere punktdata fra .csv- og .txt filer og importere tilknytningsfiler (.shp, .sdf. .sqlite-filer). Integration med 3Dconnexion-inputenheder er også inkluderet for at strømline CAD-tegningsoplevelsen.

Flere funktioner, der har en effektivitetsforøgelse for slutbrugere, er overgange til jævn visning, kloning af enheder, dimensionsbrud, hurtige grupper, avancerede greb for blokke og grupper, kommandoen Lag forrige, muligheden for at slå objektbevægelser fra, når du klikker og trækker med musen, og muligheden for at gendanne en lagtilstand til den aktuelle visning, alle visningsporte, alle layout og visningsporte eller fanen Model. Desuden indeholder de nye kommandoer Rektangulær matrix, Polar Array, Path Array og Edit Array flere funktioner til array af objekter end i tidligere versioner.

I forbindelse med versioner af IntelliCAD, der fungerer sammen med BIM-filer, skal du importere Autodesk Revit 2021-filer, angive AEC-tegningsenheder, konvertere et eksisterende objekt til en strålesti og bestemme udjævning (detaljeringsniveau) af kurver i BIM-underlag, der er oprettet ud fra .rvt-filer.

I forbindelse med versioner af IntelliCAD, der åbner, gemmer og redigerer .dgn-filer i deres oprindelige format, kan du åbne og gendanne filer ved hjælp af multitrådetråd, bruge understøttelse af flere modeller, krydshenvise eksterne referencer fra én model til en anden, bruge DGN-global oprindelse, oprette .dgn-tegninger ved hjælp af nye 2D-filskabeloner, oprette 2D-objekter i 2D-modeller og åbne og gemme eksterne farvetabeller (.tbl-filer). Det understøttede kommandosæt indeholder nu også kommandoerne Layout, Stave, Søg, Klip Xref, Fjern og -Fjern og Rediger attribut.

For tekniske brugere indeholder IntelliCAD 10.1 ODA SDK’er version 2021.11, .NET version 4.8 og en indledende implementering af CAcUiDialog.

Andre forbedringer og rettelser findes i hele produktet i redigering og valg af enheder, lag, tekst, brugergrænsefladen og meget mere.

“Denne version er fantastisk, i alle tegninger er der en mærkbar forbedring i zoom og pan,” siger Damiano Croci, COO for ProgeSoft. “Vi vil nu være konkurrencedygtige med Autodesk AutoCAD og andre CAD’er.”

“Vores medlemmer bad om en hurtigere CAD-motor, og det er, hvad IntelliCAD 10.1 leverer,” siger David Lorenzo, ITC-præsident. “Vores nye præstationsbenchmark er usædvanligt konkurrencepræget, samtidig med at vores åbne CAD-platform fortsætter sin konkurrenceklausul for ITC-medlemmer, hvilket betyder, at vi aldrig flytter ind på vertikale markeder. Vi kan ikke vente på, at forbrugerne oplever vores medlemmers produkter baseret på IntelliCAD 10.1.”

IntelliCAD 10.1 understøttes på Microsoft Windows 10-, Windows 8- og Windows 7 64-bit versioner. IntelliCAD Mobile Viewer-versioner er tilgængelige til Windows-skrivebordet, Google Android, Apple macOS og iOS.

Om IntelliCAD Technology Consortium

IntelliCAD Technology Consortium er en uafhængig, non-profit organisation finansieret og instrueret af sine medlemmer specifikt til udvikling af IntelliCAD-teknologien. 

IntelliCAD Technology Consortium licenserer IntelliCAD-teknologien til sine kommercielle medlemmer, som igen markedsfører og sælger applikationer baseret på IntelliCAD til deres slutbrugere. Kommercielle medlemmer har adgang til IntelliCAD-kildekoden, dokumentationen, udviklersupport og meget mere. ITC er også medstifter af Open Design Alliance og bidrager dermed til interoperabilitet i maskinindustrien.

Til progeCAD brugere!

Med frigivelse af IntelliCAD 10.1 får brugere af progeCAD snart et CAD-program med en motor, som overhaler de fleste CAD-programmer – til en attraktiv pris.