CADprofi sommerkampagne 2024

Fejr ELEKTRISKE DAGE Hos os!
Op til 20% billigere i løbet af sommer kampagne!

Ferie er en tid fuld af afslapning, frihed og opdagelse af nye muligheder! Udnyt vores særlige tilbyde og investere i værktøjer, der vil transformere dine projekter. Køb CADprofi Electrical eller CADprofi Suite i dag til en attraktiv pris!

CADprofi Electrical er en omfattende CAD software, der understøtter design af elektriske anlæg i bygge- og anlægsvirksomhed og industri. Programmet har en skemaskaber, takket være hvilket, efter at Valg og placering af apparatet i dialogen vindue, kan brugeren generere automatisk energidistributionsordninger. Takket være dette kan brugeren Forbered hurtigt projektet ved kun at fokusere på udvalg af produkter og Ikke på manuel tegning.

Kun nu under ELEKTRISKE DAGE, købe en ny licens eller Opdatering/krydsopgradering dit program til seneste version af CADprofi Electrical med en 10% rabat!

Men det er ikke Enden på den gode nyhed!
Design uden Nogen grænser!

Køb CADprofi Suite eller Opdater/krydsopgrader din Software til det nyeste version af CADprofi Suite og sikre fuld funktionalitet uden kompromiser. Fuldt samarbejde mellem alle fire industrier – først nu i en kampagnetilbud billigere med 20%!

Lyder det godt? Tøv ikke! Gå til Shop og udnyt vores CADprofi sommerkampagne!
 

Kampagnen kører frem til 20. august 2024.