Blog

Blandt de bedste CAD tegneprogrammer

17. Jul 2018 Jens Brogaard
Blandt de bedste CAD tegneprogrammer

progeCAD er blevet endnu bedre med progeCAD 2019

Som bruger af en ældre version af progeCAD bør du overveje at opgradere til progeCAD 2019. Den er blevet forbedret på rigtig mange områder, så gør den til et af de bedste 2D/3D tegneprogrammer i verden – til en unik lav pris. Benyt download for at hente progeCAD 2019. 

Klik på videoen til venstre for at få en hurtig rundvisning i de vigtigste progeCAD 2019 nye funktioner. STEP / IGES Import-Export, IFC BIM Import, Civil / Undersøgelse DTM Features Slope and Sections, 4K display Support, forbedret Xrefs, det forbedrede interface, CUI Editor osv.

Facts om progeCAD 2019

Lær mere om de nye muligheder som progeCAD 2019 tilbyder. En stor nyhed er terrænmodelleringsværktøjerne, som mange har vist stor interesse for. Bag programmet er Intelli motoren blevet top-tunet og yder nu en langt bedre hastighed. 

Læs mere

CADprofi layer manager

23. May 2018 Jens Brogaard
CADprofi layer manager

Nyhed! Layer manager i CADprofi 2018.03

En ny version af CADprofi – et professionelt program, der hjælper med at designe arkitektoniske og mekaniske projekter, samt VVS og elinstallationer er til rådighed.

Nye funktioner omfatter en layer standard manager, takket være hvilke brugere der kan tilpasse alle lag for at passe til deres egne behov. Programmet har også udvidet biblioteker af symboler og er blevet tilpasset til at arbejde med de nyeste CAD-programmer.

Læs mere

CADprofi værktøjet gør tegnearbejdet nemt

04. Oct 2017 Jens Brogaard
CADprofi værktøjet gør tegnearbejdet nemt

Automatiser tegneprocessen

Med CADprofi gøres tegnearbejdet væsentlig hurtigere, nemmere og måske mere professionelt.

Vi kan nu som forhandler i Danmark af CADprofi tilbyde  stærke applikationer:

CADprofi Mechanical
CADprofi Architectural
CADprofi HVAC & Piping
CADprofi Electrical

Kan benyttes af mange CAD software

Se hvilke CAD programmer som er kompatible: Klik her 

Læs om mere her

De mest populære CAD programmer er kompatible:
CAD program logoer

Læs mere

progeCAD nyheder

18. May 2017 Jens Brogaard
progeCAD nyheder

progeCAD 2018 er frigivet. Med rigtig mange forbedringer anbefaler vi at du opgrader fra tidligere version for at drage nytte af de nye muligheder.
ProgeCAD 2018 er baseret på den nyeste IntelliCAD-motor og giver høj ydeevne, stabilitet og en række nye funktioner som: Advanced Render, SHAPE (ESRI) Import, DWG 2017 support, Brugergrænseforbedring, 3D-forbindelse SpaceMouse Support, Superhatch Command, Windows 10 kompatibilitet, EasyArch 3D, Ribbon og Classic GUI, PDF til DWG konvertering og mere …

Læs mere

iCADMac

21. Mar 2017 Jens Brogaard
iCADMac

ICADMac er en 2D / 3D CAD software til Mac OS X ved hjælp af DWG og DXF formater; Repræsenterer en stærk, pålidelig, komplet, nem at bruge og økonomisk software.
ICADMac er tilgængelig til en attraktiv pris sammenlignet med konkurrerende produkter, hvilket gør dette software det ideelle valg for dem, der søger realistisk og overkommelig CAD design software, revision og oprettelse af teknisk dokumentation uden at gå på kompromis med kvaliteten og kompatibiliteten på tværs af standarderne i markedet.

Læs mere

1