iCADMac CAD DWG Løsning

 

iCADMac er et brugervenlig 2D/3D CAD software til Mac OS X, som læser og skriver tegningsfiler i DWG format. Det er nemt at benytte takket være den høje grad af kompatibilitet med AutoCAD og samtidigt fås en løsning til en særdeles attraktiv pris. Disse egenskaber gør dette software til det ideelle valg for dem, som ønsker at spare omkostninger for at designe og skabe teknisk dokumentation uden at give afkald på kvalitet og kompatibilitet i forhold til standard-markedet.

iCADMac er en komplet DWG CAD pakke som tilbyder en bred vifte af funktioner og værktøjer til 2D-design og 3D-modellering med en velkendt grænseflade og kompatibilitet med et design format som det mest udbredte i hele verden.

Du vil ikke have nogen problemer med at styre dine projekter, samarbejder med andre designere, og udveksle oplysninger med alle medlemmer af dit team.

3D PDF Viewer

 

NYHED i 2014 versionen: 3D PDF-eksport . Opret Adobe PDF-standard med dynamiske 3D-indhold. PDF3D giver mulighed for at kommunikere til alle på kloden og dele dine data med nogen i en nem og innovativ måde. Smart samarbejde med dine samarbejdspartnere og designere samt brugere, der ikke beskæftiger sig med CAD-software. iCADMac er den eneste DWG CAD for Mac understøtter denne funktion. 

Download 3D PDF eksempel…

Se 3D PDF Video eksempel