Architectur Videoer

progeCAD Arkitektur er et 3D & 2D Arkitektonisk software ved hjælp af DWG som sin eget filformat. Meget intuitiv, dens kraftfulde BIM-teknologien hjælper dig med at tegne hurtigere og lettere i 3D & 2D.

Enten i 3D eller 2D visning, progeCAD Architecture giver dig intelligente og parametriske objektbiblioteker for at tegne dine bygninger, huse eller interiører: vægge, vinduer, døre, trapper, altaner, tage … Du skal bare vælge en figur og ændre dens dimensioner. Se vores tutorial videoer, viser, hvordan man lærer progeCAD Arkitektur i mindre end 30 minutter!

progeCAD Arkitektur

progeCAD Architecture er en arkitektonisk Software, som med sofistikeret BIM teknologi hjælper dig trin for trin. Tegning i 3D med progeCAD Arkitektur er endnu hurtigere og nemmere end i 2D med generiske CAD Software som AutoCAD® eller progeCAD Professional.

10 gode grunde til at skifte til progeCAD Architecture

Indledning

progeCAD Architecture er designet til at hjælpe dig med at tegne bygninger i 2D/3D direkte i DWG-filformat, og i det venlige miljø for AutoCAD-brugere.

BIM-teknologi med CAD-interface

Med progeCAD Architecture du får fordelene af BIM teknologien og skal ikke give afkald branchens standard-format, mens du arbejder direkte med DWG-filformat.

Parametriske objekter

progeCAD Arkitekturens bygningsdele og objekter er parametrisk: ved at dobbeltklikke på et objekt, kan du ændre dets egenskaber.

3D trapper i et par klik

progeCAD Architecture tillader dig at skabe en 3D trappe bare i et par klik, og derefter nemt ændre det ved at dobbeltklikke på trappen og indføre de nødvendige ændringer gennem parametriske objekt dialoger.

3D tage i et par klik

progeCAD Architecture tillader dig at skabe en 3D tag bare i et par klik, og derefter nemt ændre det ved at dobbeltklikke på taget og indføre de nødvendige ændringer gennem parametriske objekt dialoger.

2D-tegninger fra 3D-modeller

I progeCAD Architecture kan du generere fra dit 3D-projekt alle de ønskede 2D arbejdstegninger: grundplaner, opstalter, tværsnit og perspektiv visninger.

Advanced rendering

progeCAD Architecture giver Optical Render tilstand er baseret på ray tracing-teknologi, der giver dig avancerede fotorealistiske billeder.

3D-model walktrough

progeCAD Architecture gør det muligt at oprette en virtuel rundtur i din 3D-model.

Terræn modellering

progeCAD Architecture tilbyder en række kommandoer til at skabe en 3D-terræn model importfaciliteter fra Tachymeter data tekstfil, beregne, hvor meget udgravning eller fyldmateriale er at blive involveret i dit projekt.

Specifikation af materialer

Specifikation af materialer stiller alle data i mængder og typer af byggematerialer til at beregne prisen på din bygning