Nyt design for progeCAD hjemmesiden

16-05-2017 jens

Nyt design for progeCAD hjemmesiden

Det er en fornøjelse at vise den nye hjemmeside frem netop hvor lanceringen af progeCAD 2018 sker.

Vi har valgt at lave en shop med et licens system således at i samme øjeblik man har betalt med VISA eller Mastercard får man tilsendt licens til det valgte produkt.
Vi har endnu ikke valgt at lade faktura blive danne i shoppen hvorfor den vil blive fremsendt gennem vort regnskabssystem.

For dem som ikke kan eller ønsker at overføre betalingen over banken kan det også lade sig gøre ved at vælge Netto Kontant ordningen. Her vil man få oplys en konto hvortil betalingen overføres til. Når vi har modtaget betalingen fremsender vi faktura og de købte licenser.

Vi har ikke ubegrænset antal licenser i shoppen da de skal indkøbes før de kan udleveres. Derfor vil vi tilstræbe at der altid er licenser til rådighed, men hvis efterspørgslen af progeCAD er så stor at shoppen løber tør for licenser, er det planen at man altid vil kunne anvende Netto Kontant metoden og får sin licens tilsendt snarest muligt. Vi vil gøre vort bedste for at der altid er licenser til rådighed.

Vi håber at den nye hjemmeside bliver en fornøjelse benytte og at rigtig mange får fornøjelsen af at tegne med progeCAD Professionel.

Endnu engang velkommen til progeCAD’s hjemmeside i Danmark.