progeCAD 2020 lanceret

progeSOFT lancerer progeCAD 2020

progeCAD er blevet meget bedre med release 2020

Nu er det er fornøjelse at kunne præsentere den nye progeCAD 2020. Rigtig mange ny forbedringer gør nu progeCAD til et af de bedste tegneprogrammer i verden. Se præsentationsvideoen, der viser alle de nye funktioner progeCAD nu tilbyder.

PROGECAD 2020: HVAD ER NYT?

Se videoen for at få en hurtig rundvisning af de vigtigste nye progeCAD 2020-funktioner. 

Brugerdefinerede værktøjspaletter, Revit / IFC BIM Import, Digitale signaturer til .dwg, Konstruktionslinjer, PointCloud .rcp, .rcs, Formler i tabeller mv. rediger-knappen for at ændre denne tekst. 

Til vore brugere af progeCAD!

Om du har en ældre version af progeCAD eller har progeCAD 2019,  om du tegner lidt eller meget, vil en opgradering til progeCAD 2020 give dig det bedste tegneprogram til dato. Den nye brugervenlige tilgang til alle kommandoer, den nye tilgang til blokke for arkitektur – for at nævne nogle at forbedringerne,  vil gøre tegnearbejdet til en fornøjelse. 

Download progeCAD 2020 og bliv overbevist.

Gå til shop for at bestille din licens

 

Oversigt over vigtigste nyheder

progeCAD 2020

progeCAD , er en AutoCAD ®kompatibel 2D / 3D CAD applikation, der arbejder med AutoCAD ® DWG filer fra AutoCAD® 2.5 gennem AutoCAD ® 2020! Den bedste løsning til AEC, MCAD og alle generiske CAD-anvendelser. 

Læs mere

FAMILIAR INTERFACE

ProgeCAD-grænsefladen får dig til at føle dig komfortabel fra begyndelsen takket være “AutoCAD® – Som” Classic ikonet og Ribbon menuer og “AutoCAD® – Like” kommandoer. 

Læs mere…

SAMMENLIGNING

progeCAD tilbyder alle de vigtigste funktioner, der er tilgængelige med AutoCAD®, og er også kendt for sine praktiske ekstraværktøjer, der tilføjes gratis for yderligere at øge din produktivitet. Din omkostningseffektive tegningskraft!
Læs mere…

FLEKSIBEL LICENSERING

progeCAD Professional er tilgængelig med forskellige evigvarende licensløsninger, der passer til alle forretnings-dimensioner, fra en enkelt drager til globale virksomheder. 

Læs mere…