progeCAD 2021 lanceret

progeSOFT lancerer progeCAD 2021

Brugere af progeCAD kan glæde sig til at komme igang med progeCAD 2021.

progeCAD 2021 Professional ENGLISH er nu her, og vi er glade for at kunne præsentere den nye store udgivelse for dig. Det centrale emne i denne udgivelse er brugerens komfort. ProgeSOFTs bestræbelser på at få denne version har været at forbedre den overordnede tegneoplevelser. progeCAD 2021 introducerer nye værktøjer, 2D- og 3D-redigeringskommandoer og muligheder, der gør brugerens tegneproces nemmere og tidsbesparende. 2021-udgaven giver også nye funktioner, der forbedrer softwareinteroperabilitet og muliggør effektivt samarbejde. Der er også nogle nye disciplinspecifikke  funktioner i denne udgivelse.

Læs Marco Lucini, CEO progesoft’s pressemeddelelse (Engelsk) om progeCAD 2021 her

PROGECAD 2021: HVAD ER NYT?

Prøv progeCAD 2021 gratis!

Vi tilbyder alle tegnestuer at prøve en fuld version af progeCAD 2021 gratis i 30 dage.

 

progeCAD har et univers af faciliteter tilpasset mange forskellige brancher og med kendskab til AutoCAD® vil du opleve at progeCAD’s brugerflade ligner AutoCAD® rigtig meget. Du vil kunne benytte DWG formatet direkte.

Husk at se videoerne for at lære mulighederne i progeCAD – klik her

Download progeCAD 2021 Pro for at prøve et univers af tegnefaciliteter. 

 

Priser for progeCAD 2021 er særdeles attraktive i forhold til konkurrenterne.

Du får singellicens af progeCAD 2021 Pro for kun 2100 kr. og 3225 kr. for netværkslicens – ekskl. moms. Licenser er evighedslicenser. Se komplet prisliste her

Oversigt over vigtigste nyheder

progeCAD 2021

progeCAD , er et AutoCAD ® -kompatibelt 2D / 3D CAD-program, der fungerer med AutoCAD ® DWG-filer fra AutoCAD® 2.5 til AutoCAD® 2021! 
Den bedste løsning til 
AEC, MCAD og alle generiske CAD-anvendelser.

Læs mere

FAMILIAR INTERFACE

ProgeCAD-grænsefladen får dig til at føle dig komfortabel fra begyndelsen takket være “AutoCAD® – Som” Classic ikonet og Ribbon menuer og “AutoCAD® – Like” kommandoer. 

Læs mere…

SAMMENLIGNING

progeCAD tilbyder alle de vigtigste funktioner, der er tilgængelige med AutoCAD®, og er også kendt for sine praktiske ekstraværktøjer, der tilføjes gratis for yderligere at øge din produktivitet. Din omkostningseffektive tegningskraft!
Læs mere…

FLEKSIBEL LICENSERING

progeCAD Professional er tilgængelig med forskellige evigvarende licensløsninger, der passer til alle forretnings-dimensioner, fra en enkelt drager til globale virksomheder. 

Læs mere…