progeCAD 2022 er frigivet

progeCAD 2022 Professional ENGLISH er endelig udgivet på den helt nye IntelliCAD 10.1-motor for at tilbyde enorme ydeevneforbedringer for maksimal effektivitet for CAD-brugeren.

Den nye IntelliCAD 10.1 motor giver en mærkbar forbedring for Zoom og Pan faciliteter. Indsættelse af grafiske kort er optimeret og håndtering af PDF filer, import Autodesk Revit 2021-filer m.v. Læs mere her.

Den nye progeCAD version med den nydesignede stilfulde brugergrænseflade accelererer den overordnede tegneproces og fremskynder masser af operationer. progeCAD 2022 forbedrer en række eksisterende kommandoer gennem den nye geometriske motor samt stavekontrol i farten for Multiline, Multileader og Tables-tekst. Som altid er der også nye funktioner og kommandoer såsom GEO-kommandoen til geolokalisering med Bing Maps, Sheet Set Manager og AutoCAD®-lignende tabeller med numeriske rækker og alfabetiske kolonner.

progeSOFT har lavet en video som viser nyhederne i progeCAD 2022 og som COO Damiano Croci hos progeSOFT siger: Vi vil nu være konkurrencedygtige med Autodesk AutoCAD og andre CAD’er.

Giv dig tid til at se videoen.

progeCAD leveres med evighedslicens, hvilket betyder ingen krav om årlige omkostninger til subscription. Som bruger bestemmer man selv hvornår man ønsker at opgradere til nyeste version.

Kan du acceptere disse vilkår vil jeg anbefale at du henter progeCAD 2022 nu. Du kan gratis prøve programmet i 30 dage – vælg DOWNLOAD for at hente progeCAD. Herefter skal du købe en licens for at aktivere prøveversionen og du kan nu benytte progeCAD fremover. Prisen for en progeCAD SL (Singel Licens) er kun 2.100 kr. plus moms.

Nyheder i progeCAD 2022:

Se videoen med progeCAD 2022

Hent progeCAD 2022 her